ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 
ΠΕΙΡΑΙΑ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η Ετήσια Εορταστική Εκδήλωση και η κοπή της βασιλόπιτας   της Ε.Π.Σ. Πειραιά στην αίθουσα «TERRA VERDE» στη Νίκαια. 

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε ασφυκτικά την αίθουσα  και χειροκρότησε τους βραβευθέντες, σωματεία , αθλητές που διακρίθηκαν για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις την περασμένη περίοδο, φυσικά πρόσωπα για την προσφορά τους στο πειραϊκό και όχι μόνο ποδόσφαιρο καθώς και παιδιά που εισήχθησαν σε ΑΕΙ.

Στη  κορυφαία γιορτή του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου το παρών έδωσαν οι βουλευτές της Α’ Πειραιά κα Ελένη Σταματάκη και κα Γεωργία Γεννιά, οι βουλευτές της Β’ Πειραιά κ.κ. Εύη Καρακώστα, Ιωάννης Τραγάκης και Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, 


ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Γαβρίλης , ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Σταύρος Κασιμάτης, οι Αντιδήμαρχοι Πειραιά κ.κ. Ειρήνη Νταϊφά, Αθηνά Χαρβαλάκου-Γλύκα, Κυριάκος Σιγαλάκος , Σταύρος Βοϊδονικόλας και Ιωάννης Μελάς, ο Αντιδήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη κ. Ιωάννης Μπακατσέλος, ο Αντιδήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ.  Γιώργος Φελλάς  και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Τύπου-Επικοινωνίας του Δήμου Κορυδαλλού κ. Παύλος Γερακάρης. 


Από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό παρευρέθηκαν  ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Πολυκανδριώτης και η Γενική Γραμματέας κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη , τους Βετεράνους του Ολυμπιακού εκπροσώπησαν οι  κ.κ. Αλέκος Κτενάς, Γιώργος Κωττάκης  και την Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά ο Πρόεδρος κ. Κανέλλος Τσίρμπας και τα Μέλη Δ.Σ. κ.κ. Δημήτρης Σαρρής και Γιώργος Ξανθόπουλος . 

Ήταν επίσης ο Α’ Αντιπρόεδρος της Football League κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ (ΚΑΝΑΛΙ 1 – 90,4) κ. Τάκης Αβραμίδης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΡΑΠ (ΚΑΝΑΛΙ 1 – 90,4) και πρώην Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Πειραιά κ. Στέλιος Μπρατσόλης, ενώ από το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας κ. Θεόφιλος Καλύβας και το μέλος Δ.Σ. κ. Βασίλης Ιωαννίδης. 

Τέλος την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα πρώην Διοικητικά Στελέχη της Ε.Π.Ο κ.κ. Λάμπρος Τσεμπεράκης, Δημήτρης Μουρίκης, τα πρώην Διοικητικά Στελέχη της Ε.Π.Σ. Πειραιά κ.κ. Κώστας Βράκας, Χρήστος Στούκας,  Μιχάλης Μουσελής καθώς και ο πρώην Διευθυντής των Γραφείων της Ε.Π.Σ.Π. κ. Δημήτρης Νατσούλης. 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ BOUKIS


 
Top