Αποτέλεσμα εικόνας για monci sevilla

Ο αποκλεισμός από το Europa League φέρνει προπονητική αλλαγή στην Σεβίλλη, που συν τοις άλλοις ετοιμάζεται να υποδεχθεί ξανά στις τάξεις της τον πιο επιτυχημένο τεχνικό διευθυντή στην ιστορία του συλλόγου.

Σεισμικές δονήσεις έφερε στην Σεβίλλη ο αποκλεισμός από την Σλάβια Πράγας στο Europa League. Η διοίκηση του συλλόγου χρέωσε την αποτυχία στον Πάμπλο Ματσίν, με αποτέλεσμα ο 43χρονος τεχνικός να δει την πόρτα της εξόδου, πριν προλάβει να ολοκληρώσει την πρώτη του σεζόν στην Ανδαλουσία.

Τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει (όπως και πέρσι μετά την απομάκρυνση του Βιντσέντζο Μοντέλα) ο  διευθυντής ποδοσφαίρου Χοακίν Καπαρός, όμως τα μεγάλα νέα για την Σεβίλλη δεν σταματούν εδώ.

Η διοίκηση του συλλόγου είχε ένα πολύ εποικοδομητικό ραντεβού με τον Μόντσι, ο οποίος πρόσφατα απολύθηκε από την Ρόμα και όλα δείχνουν επανασύνδεση.

Ο πιο επιτυχημένος τεχνικός διευθυντής στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου είναι πια πολύ πιθανό να επιστρέψει στο πόστο του, κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο πρόεδρος των Ανδαλουσιανών Χοσέ Κάστρο.

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top