ΝΙΚΑΙΑ

Στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων συνεχίζει να πορεύεται η Σπίθα. Η ομάδα του Γιάννη Μαυρόπολου επικράτησε χθες εκτός έδρας στο γήπεδο Περάματος με 1-0 του Νέου Ικόνιου, σε ματς για την 19η αγωνιστική της Β' Πειραιά.

Η Σπίθα που έχει πάρει... φόρα στους τελευταίους 8 αγώνες έχοντας μόλις μία ήττα και καλές εμφανίσεις, χθες δυσκολεύτηκε πολύ να καταβάλει την αντίσταση της ομάδας του Ν. Ικόνιου.

Ωστόσο με σκόρερ για ακόμη ένα παιχνίδι τον Φλωρέα πήρε το τρίποντο, ενώ είχε και δοκάρι με τον Πυλαρινό αλλά και αρκετές άλλες τελικές προς την αντίπαλη εστία. 

Για τη χθεσινή νίκη της Σπίθας ο τεχνικός της ομάδας, κ. Μαυρόπουλος, δήλωσε: 

"Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ν. Ικόνιου και τον συνάδελφο προπονητή. Άποψη μου πως η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται μόνο ρεαλιστική δεν είναι.


Από εκεί και έπειτα το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, που παρά το γεγονός πως βρεθήκαμε σε πολύ άσχημη μέρα καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Ελπίζω η εμφάνιση μας αυτή να είναι το "καμπανάκι" για την συνέχεια και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί".


BOUKIS


 
Top