Αποτέλεσμα εικόνας για ιωνικος προοδευτικη sportactive

του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο όλοι έχουμε ακούσει, θεωρείται  το μεγαλύτερο τοπικό ντέρμπι της χώρας, η παράδοση που κρύβεται είναι ιδιαίτερη, και ενα Προοδευτική-Ιωνικός ή το αντίθετο, θα είναι πάντα μια τοπικιστική αντίθεση.

Οι ''βυσσινί'' βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο βαθμολογικά, και κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό, σε αντίθεση με τοιυς κυανολευκους που κάνουν εξαιρετική πορεία και στο 2019,  πιάνοντας κορυφή.

Οι γηπεδούχοι έχουν να προασπίσουν μια παράδοση που δεν έχει σπάσει για 18 αγώνες, δηλαδή να αποδράσει ο Ιωνικός με διπλό για πρώτη φορά στην ιστορία του, απο την περίοδο 1968-69, όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

Η ομάδα του Κορυδαλλού μετράει έξι νίκες και 12 ισοπαλίες, πέντε φορές σε επίπεδο της Α' κατηγορίας της χώρας, δέκα στην Β' Εθνική και τρείς στην Γ'.

Ο Μαργαρίτης Χατζααλέξης, ο οποίος έχει κάτσει στους πάγκους και των 2 ομάδων, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Κερασίδη και Κουτσοποδιώτη, ενω και οι Μπαλάσκας και Τζιτζικαλάκης έχουν τεθεί νοκ άουτ λόγω τραυματισμού:

''Οι παραδόσεις δεν παίζουν μπάλα.

Θέλουμε την νίκη και για βαθμολογικούς λόγους πρωτίστως αλλά και γοήτρου.

Να παίξουμε για τον κόσμο πάνω απο όλα.

Μας πιστεύει και αυτό μας δίνει ψυχολογία.

Αύριο θα τους έχουμε μαζί μας και στην ανοιχτή προπόνηση στις 16.00''.
BOUKIS


 
Top