του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Τον ευατό της αδίκησε η Προοδευτική στην Κρήτη, όπου έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, για τον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής, παραμένοντας όμως στο +2 απο την επικίνδυνη ζώνη, αφού και τα άλλα παιχνίδια που την ενδιέφεραν δεν είχαν νικητή.

Οι βυσσινί δημιούργησαν πιο κλασικές ευκαιρίες, ειδικά με το 0-1, όπου προηγήθηκαν στο 41' με πλασέ του Καρδάρη, ύστερα απο την σέντρα του Χουστουλάκη.

Αν και η ομάδα των Χανιών, είχε προειδοποιήσει πρώτη με το δοκάρι του Μποτωνάκη στο 34'.

Τελικά, στο 80ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Καρβουνιάρη, που εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των αμυντικών της ομάδας του Κορυδαλλού.

Ο προπονητής της ομάδας, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, στάθηκε στην προσπάθεια και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του, αλλά και για μια κακή διαιτησία που συνάντησε:

''Είναι αδικία που δεν κερδίσαμε κατά την γνώμη μου.

Τα παιδιά στάθηκαν επάξια.

Επρεπε μετά το 0-1 να το τελειώσουμε.

Μένω στην προσπάθεια, σαν αποτέλεσμα είναι καλό που δεν χάσαμε.

Κάθε βαθμό που βάζεις στο σακούλι έχει την σημασία του.

Πάντως, έχουμε και παράπονα απο τον διαιτητή, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίκτηκε ποδόσφαιρο.

Εδωσε 9 λεπτά καθυστεήσεις, και σε κάθε επαφή μας, σφύριζε φάουλ.

Συνεχίζουμε''.


AEEK ΣΥΝΚΑ: Πονηρός, Καρβουνιάρης, Μαζιώτης, Μανιδάκης, Παληγεώργος, Μποτωνάκης, Παπατζίκος, Βεστάκης, Νικόλτσης, Τσίτας (86' Περδικάκης), Μαθιουδάκης (68' Βασιλάκης)

Προοδευτική: Mπαντίκος, Καρδάρης, Χουστουλάκης, Μητσογίαννης, Κουτσουποδιώτης, Σταθολούπολος, Κερασίδης, (84' Σαραντόπουλος), Γκουτζούλας, Βλάχος (88' Γουίλι), Χρήστου (79' Κύβελος), Τζιτζικαλάκης (86 Ξυγκάκης)

BOUKIS


 
Top