Για μια ακόμη φορά, τρίτη για την ακρίβεια, η πρωταθλήτρια παρουσίασε τον Σεβιγιάνο τεχνικό και το gazzetta.gr έχει όλα όσα είπε στα Σπάτα στα Μ.Μ.Ε.

Είναι λογικό και αναμενόμενο το βασικό συναίσθημα του Μανόλο Χιμένεθ που αναλαμβάνει ξανά τη τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ να έχει να κάνει με το... δεύτερο σπίτι του. Ο ίδιος στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως νιώθει λες και δεν έφυγε ποτέ και τόνισε ότι επέστρεψε έτοιμος για να μπει στη μάχη για την ΑΕΚ που την αγαπάει και σαν οπαδός, όπως ακριβώς και ο Μελισσανίδης, όπως είπε ο ίδιος ο Ισπανός προπονητής.

«Αυτό που είπα στους βοηθούς μου ήταν ότι αισθάνομαι σα να μην έλειψα στιγμή, σα να μην έφυγα ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι έχουν περάσει 7-8 μήνες, ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα και όμως είμαστε εδώ και πάλι και είναι πολύ όμορφο», είπε αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ και συνέχισε μιλώντας για την εικόνα που έχει για την ομάδα:

«Η αλήθεια είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι πάντα απρόβλεπτο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι την ΑΕΚ έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Αλλά χωρίς λόγο μπορεί κάποιος να κάνει καλή δουλειά και να μην έχει όμως το καλό αποτέλεσμα, συμβαίνει αυτό. Δεν έχουμε χρόνο να κοιτάμε πίσω. Ούτε να σκεφτόμαστε ότι έχουμε κερδίσει ένα πρωτάθλημα πίσω μας. Ούτε να σκεφτόμαστε ότι είμαστε μακριά απ' τους στόχους που έχει πάντα η ΑΕΚ και πρέπει να έχει. Δεν έχω μαγικό ραβδάκι, αν το να κερδίζεις με το που το λες απλά μπορούσε να γίνει, θα το κάναμε πάντα, δεν μπορώ όμως να εγγυηθώ κάτι τέτοιο. Εχουμε όμως το χρόνο να ενωθούμε και να δώσουμε τη μάχη μας για την ΑΕΚ. Αυτό που μετράει είναι η Ένωση, να είμαστε ενωμένοι για την ομάδα».

Στο ερώτημα «τι του είπε ο Μελισσανίδης αφού τον καλωσόρισε;», ο Σεβιγιάνος τεχνικός των πρωταθλητών υπογράμμισε αυτό που ζητάει το αφεντικό της Ένωσης, να δίνουν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό και να τιμούν την φανέλα της ΑΕΚ:

«Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Μελισσανίδης εκτός από ιδιοκτήτης είναι και οπαδός, υπέφερε επειδή η ομάδα δεν κέρδισε κάποιους βαθμούς στο Τσάμπιονς Λιγκ και το ίδιο ισχύει για το γεγονός ότι δεν είναι πρώτη η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Ωστόσο γνωρίζει και καταλαβαίνει ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλει είναι σε κάθε ματς όσοι είναι στην ΑΕΚ να κάνουν τα πάντα να τιμάνε την φανέλα. Ένα ματς μπορεί να το κερδίσει μια ομάδα, αλλά ένα πρωτάθλημα, μπορεί να το κερδίσει μόνο η καλύτερη ομάδα και εμείς αυτό πρέπει να γίνουμε».

Στη συνέχεια επισήμανε -έπειτα από σχετική ερώτηση- ότι και ο ίδιος είναι οπαδός της ΑΕΚ και όποτε ζητάει η ομάδα (και η Σεβίλλη) τη δική του βοήθεια δεν μπορεί να αρνηθεί υπογραμμίζοντας ότι απέρριψε προτάσεις από Αραβία, Κίνα και πολύ πρόσφατα από ομάδα στο Μεξικό:

«Είναι αλήθεια ότι αισθάνομαι και είμαι οπαδός της ΑΕΚ. Το 'χω ξαναπεί ότι για την ΑΕΚ και την Σεβίλλη όποτε και να μου ζητηθεί θα είμαι εκεί, δεν μπορώ να πω όχι σε καμία περίπτωση. Είχα τη δυνατότητα να πάω στην Αραβία αλλά αρνήθηκα. Το ίδιο και με ομάδα στην Κίνα. Αν αργούσαμε 2-3 μέρες μπορεί να ήμουν στο Μεξικό, αλλά είμαι εδώ, για την ΑΕΚ, για να δώσω τη μάχη για την ΑΕΚ και να μπω και ο ίδιος στη μάχη για την ΑΕΚ».


Πηγή: gazzetta.gr


BOUKIS


 
Top