Δυο πολύ όμορφα παιχνίδια με πολλές συγκινήσεις και κάλο ποδόσφαιρο από τα τμήματα της Ακαδημίας της ΑΕ Μαύρος Αετός-Ολυμπιάδα, με τις Κ10 και Κ12 να συνεχίζουν το νικηφόρο σερί που έχουν στο πρωτάθλημα Peramaracana.

Η K12 στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες για να προηγηθεί .

Στο δεύτερο μέρος άρχισαν να πιέζουν πιο ψηλά τον Άρη Αμφιάλης, με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ γρήγορα με ένα πανέμορφο γκολ του Βλαχοπούλου, που έδιωξε το άγχος και επέτρεψε στα παιδιά να παίξουν το ποδόσφαιρο που γνωρίζουν, ώστε να έρθει άμεσα και το δεύτερο και το τρίτο γκολ και να κερδίσουν το ματς εν τέλει με 3-1.

Η ομάδα της Κ10 συνέχισε το απόλυτο, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 από τις Σχολές Ολυμπιακού του Περάματος. Οι νεαροί παίκτες του Μαύρου Αετού κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ όλες τις ευκαιρίες που είχαν αμέσως μετά το τέρμα που δέχτηκαν και να πετύχουν την ανατροπή παίρνοντας την νίκη!

Για τις δύο αυτές αναμετρήσεις αλλά και τα συμπεράσματά του από αυτές, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, Φώτης Βολονάκης, δήλωσε:

''Έγιναν δυο πολύ όμορφα παιχνίδια, παίζουμε πολύ καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους γονείς. Επίσης χαίρομαι που υπάρχουν τέτοιοι τίμιοι και σωστοί παιδαγωγοί στις αντίπαλες ακαδημίες. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε την προσπάθεια και την βελτίωση μας!".


BOUKIS


 
Top