ΠΕΙΡΑΙΑ
Κοπή πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά
Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά την περασμένη Κυριακή στις 17/2/2019. 

Ο χαρακτηρισμός "Τεράστια" προσδίδεται με το γεγονός ότι τη συγκεκριμένη ώρα διεξαγόταν το ποδοσφαιρικό ντέρμπι κορυφής στο γήπεδο "Καραϊσκάκης" λίγα μέτρα μακριά από την προγραμματισμένη εκδήλωση. 

Στην αίθουσα "Απόλλων" (χωρητικότητα ς 350 θέσεων) παραβρέθηκε πλήθος κόσμου που ξεπέρασαν τα 200 άτομα. 


Η κοπή πίτας του Συνδέσμου πραγματοποιείται εδώ και 3 χρόνια, αυξάνοντας με αριθμητική πρόοδο κάθε χρονιά ο αριθμός των ενδιαφερομένων που την παρακολουθούν. 

Θεωρείται σκόπιμο και άξιο αναφοράς η ελλειπής παρουσία των μελών του συνδέσμου που εκτός από το διοικητικό συμβούλιο, παρακολούθησαν την εκδήλωση περίπου 20 έως 25 προπονητές από τους 430 που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του. 

Οι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η περιφέρεια Αττικής που παραχώρησε την αίθουσα και ως θεσμός εκπροσωπήθηκε από την ίδια την περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου και το Ι.Ι.Ε.Κ. "Όμηρος" που χορήγησε εκλεκτά εδέσματα σε μπουφέ αλμυρά και γλυκά, εκπροσωπήθηκε από τον Διευθυντή σπουδών του κ. Νίκο Δουλάμη που παράλληλα πρόσφερε και μία υποτροφία σπουδών σε οποιαδήποτε τομέα εκπαίδευσης καθώς επίσης και μια σημαντική έκπτωση στα δίδακτρα για τα μέλη του Δ.Σ.
Από την πολιτική ηγεσία εκτός της κ. Ρένας Δούρου μας τίμησε με την παρουσία του και ο νυν δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη ο κ. Γιώργος Ιωακειμίδης. Από τους φορείς με θεσμικό ρόλο παραβρέθηκαν με εκπροσώπους τους ως εξής: η ΕΠΣΠ εκπροσωπήθηκε από τον Γ. Γραμματέα της κ. Ιωάννη Σπάθα, την UNESCO εκπροσώπησε ο κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, την ΕΠΣΔΑ ο Α' Αντιπρόεδρος της κ. Κώστας Καράμπελας.

Το σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου της Αθήνας ο πρόεδρος της κ. Σπύρος Παπακανέλλος. 

Την εκδήλωση κόσμισε με την παρουσία του ο Διευθυντής των Σχολών προπονητών ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. κ. Χαράλαμπος Ζελενίτσας. 

Μετά την κοπή της πίτας έλαβε χώρα η βράβευση σε θεσμικούς παράγοντες και προσωπικότητες του χώρου, ιδιαίτερα του Πειραϊκού. Σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο « Απόλλων» στα Καμίνια ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά, έκοψε την  πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Η διοίκηση των Προπονητών τίμησε ανθρώπους και θεσμούς που έχουν προσφέρει στο ποδόσφαιρο από διάφορες θέσεις  . Με το κύριο βάρος να πέφτει στην ιστορία . 

Ο Σύνδεσμος δεν ξέχασε σε καμία περίπτωση αυτούς που έχουν  βοηθήσει το άθλημα και τώρα θεωρούνται «ξεχασμένοι».Αναλυτικά  τιμήθηκαν :

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου , ο  Δήμαρχος   Νίκαιας – Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, ο πρόεδρος της ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων Γιάννης Μαρωνίτης,  η  ΕΠΣ Πειραιά , η ΕΠΣ Δυτικής Αττικής , ο ΠΣΑΤ , ο ΠΣΑΠ  οι Σύνδεσμοι Προπονητών  Ποδοσφαίρου Αθηνών και Ανατολικής Ατττικής , το ΚΕΘΕΑ Νόστος , τα ΙΕΚ Όμηρος ,.

Οι παράγοντες : Παναγιώτης Σαλπέας( +) , Δημήτρης Μουρίκης, Νίκος Ανασόπουλος, Στέλιος Μπρατσόλης, Άρης Τσαντζαρίδης, Ανδρέας Τσικνάκος,Αργύρης Οικονόμου, Βασίλης Βασιλόπουλος, Στάθης Αμαραντίδης, Δημήτρης Νατσούλης, Νίκος Ευθυμίου, Παναγιώτης Ορφανός.Οι προπονητές Σάββας Παπάζογλου, Γιώργος Σκριβάνος, Βασίλης Ιωαννίδης,Νίκος Κόχειλας, Χαράλαμπος Ζελενίτσας , Παντελής Χοντζόγλου, Γιάννης Μανδρέκας .

Οι δημοσιογράφοι : Παύλος Γερακάρης, Στάθης Μηλιδώνης, Αντώνης Δαρζέντας, Τάκης Παϊπέτης ,

Οι διαιτητές: Παναγιώτης Γιαρένης, Νίκος Λίτσας, Γιάννης Ιατρόπουλος, Μανώλης Συνοδινός, Γιάννης Καραπιδάκης, Νώντας Μπούρας, Αντώνης Τόγιας.

Παρατηρητής αγώνων : Κώστας Κωστάκης

Ιατρός αγώνων : Νίκος Φαρμάκης

Ιδιαίτερες  απονομές : Κώστας Παπουτσής, Κωστής Φωστηρόπουλος, Κώστας ΑρβανίτηςΤα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών : Κώστας Λαζάρου, Δημήτρης Καλύκας, Γρηγόρης Μπιζάς, Πιέρρος Θωμάκος .

Πρωταθλητές – μέλη του Δ.Σ Προπονητών : Τάκης Αγγελάκης( Αμπελακιακός) Θεόφιλος Καλύβας ( Μανδραϊκός) , Γιώργος Γκοβερίνος( Δάφνη Π. Φαλήρου )

Σωματεία υποδομών :  Αετός Κορυδαλλού ( ΕΠΣΠ) Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας ( ΕΠΣΔΑ  )

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Σμαράγδα και Νατάσα Δεμπεγιώτου, Νεκταρία και Γιάννα Ασημινιού , Θεαανώ Προκόπη, Άρτεμις Χελιώτου, Σοφία Λυβεράτου, Στέλλα Σώρα , Λίτσα Καραφώτη, Πόπη Δουσεμετζή, Αθηνά Ρεντούμη, Ελισάβετ Λαγοπάτη, Αργυρώ Δούνη, Αργυρώ Βαβουλιώτη …..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

BOUKIS


 
Top