Την ΑΕ Σαλαμίνας αντιμετωπίζει ο Μιθριδάτης την ερχόμενη Κυριακή (13:00), σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της 16ης αγωνιστικής της Γ' Πειραιά, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Σταύρος Μελισσουργός".

Ο τεχνικός του Μιθριδάτη, Βασίλης Τσιάκαλος, μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας του που θα προσπαθήσει να φανεί άκρως ανταγωνιστική σε ακόμη ένα παιχνίδι, με μία από τις ομάδες που διεκδικούν την πρωτιά στον όμιλο, διατηρώντας παράλληλα και το αήττητο σερί μηνών:

"Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής τελείωσε χθες. Η ομάδα έχει απουσίες σε μεγάλο αριθμό παικτών και αυτό συμβαίνει εδώ και 1,5 μήνα. Πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχε λυγίσει, όμως εμείς λόγω του τακτικού μας πλάνου και της προσήλωσης σε αυτό, αν και μπορεί να υστερούμε σε εμπειρία ή τεχνική κατάρτιση που αυτά είναι ατομικά στοιχεία του αθλητή που εντάσσονται στην ομάδα, μπορούμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί.

Το ομαδικό πνεύμα και το πλάνο μας τακτικά μας καθιστά μια δυνατή ομάδα για την κατηγορία, που εδώ και 3 μήνες είναι αήττητη και από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα στα εντός έδρας και πάλι αήττητη".

Όσο για το τι περιμένει στη συνέχεια ο κ. Τσιάκαλος ανέφερε:

"Εύχομαι να έχω το συντομότερο όσες πιο πολλές επιστροφές που αυτό θα σημάνει πολλά για εμένα, τόσο για τις λύσεις που θα έχω στα χέρια μου όσο και για να ανεβάσω το επίπεδο αγωνιστικά σε πολλά κομμάτια που έχω στο μυαλό μου".


BOUKIS


 
Top