Λίγα λόγια για τα φρένα!!

Η σωστή χρήση του συστήματος πέδησης σε ένα αυτοκίνητο, συνδέεται άμεσα με την ασφάλεια που προσφέρει αυτό κατά την οδήγηση, αλλά και με τη μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση χρημάτων από τις φθορές του.

Για να εξασφαλίσουμε λοιπόν τα παραπάνω, το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας και να αποφεύγουμε να φρενάρουμε την τελευταία στιγμή. 

Επίσης, σημαντικό είναι να μην αφήνουμε το πόδι συνέχεια πάνω στο πεντάλ, αφού ένα μόνιμο φρενάρισμα έχει ως αποτέλεσμα την υπερθέρμανση των φρένων και τη μεγαλύτερη διαδρομή του πεντάλ του φρένου. 

Ο σωστός τρόπος είναι το διακεκομμένο φρενάρισμα, ενώ σε περίπτωση βρεγμένου δρόμου, καλό θα είναι να πατάμε εξ αρχής τα φρένα για να στεγνώσουν, αν και στα πιο σύγχρονα αυτοκίνητα αυτό γίνεται συνήθως αυτόματα.

Ακόμα, προσέχουμε να μην περνάμε με φόρα από λιμνάζοντα νερά, όταν είναι ζεστά τα φρένα, γιατί υπάρχει περίπτωση να στραβώσουν οι δίσκοι, οι οποίοι -όπως και τα τακάκια- με το που αλλαχθούν θα πρέπει να τα «στρώσουμε» λίγο στην αρχή, προσέχοντας στο πάτημα του πεντάλ.


Ανταλλακτικά φρένων στο εξειδικευμένο συνεργείο φρένων Γ.Γκαμάνης!!

Εξειδικευμένο συνεργείο επιβατικών και μεσαίων αυτοκινήτων.
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών πέδησης και προσφέρει:

1- Συνέπεια και υπευθυνότητα
2- Άριστη ποιότητα προϊόντων (χωρίς αμίαντο)
3- Ανταγωνιστικές τιμές
4- Γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών
5- Εμπειρία στο αντικείμενο
...γιατί... 
Το συνεργείο φρένων του Γιώργου Γκαμάνη είναι κοντά σας εδώ και χρόνια. Διαθέτοντας άριστη τεχνολογική κατάρτιση και άρτιο εξοπλισμό! Η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι πρώτιστο μέλημά μας και η επισκευή ή αλλαγή των φρένων του οχήματός σας δική μας υπόθεση

Τηλ : 210 -49 19 812
BOUKIS


 
Top