ΚΟΡΩΠΙ
Σε εορταστική ατμόσφαιρα, με ευχές και αισιοδοξία για το μέλλον πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2019, στο αμφιθέατρο του Δήμου Κρωπίας, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Αθλητικού Ομίλου ΄΄ΚΟΡΩΠΙ΄΄.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου με επιμέλεια, φαντασία και αγάπη, πιστό στην παράδοση, ετοίμασε μία άρτια εκδήλωση σ’ ένα ιδιαίτερα ζεστό αθλητικό και οικογενειακό κλίμα.

Στη γιορτή του Α.Ο.΄΄ΚΟΡΩΠΙ΄΄, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, με τη συμμετοχή σύσσωμης της αθλητικής οικογένειας του Ομίλου, αλλά και των υποστηρικτών αυτού, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κορωπίου κος Δημήτρης Κιούσης και υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη ΄΄Νέο Ξεκίνημα΄΄για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου  , ο Αιδεσιμολογιώτατος πατήρ Σπυρίδων Ροϊνάς, οι κ.κ Αντιδήμαρχοι Ανδρέας Ντούνης , Θεόδωρος Γρίβας και Παναγιώτης Πολίτης , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Νικόλαος Γιαννάκος και τα μέλη αυτού κ.κ. Αθηνά Κιούση, Διονύσιος Κερασιώτης και υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη ΄΄Πρωτοβουλία Πολιτών΄΄ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και ο κος Παναγιώτης  Τσιμπικτσιόγλου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κος Δημήτρης Γιαρένης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη ΄΄Νέα αρχή για την Αττική΄΄ του κ. Γιώργου Πατούλη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ο πρόεδρος της Α.Ε. ΄΄ΔΟΞΑ΄΄ Κορωπίου κος Γεώργιος Γκίκας και ο Πολιτευτής Ανατολικής Αττικής Σταύρος Πετρόπουλος με την ΄΄Ελληνική Λύση΄΄ του κ. Κυριάκου Βελόπουλου.


Το πρόγραμμα περιελάμβανε καλωσόρισμα και ευχές από τον Γενικό Γραμματέα κ. Θανάση Πουλάκη, ομιλίες του προέδρου κου Γιώργου Κορωνιά και του αντιπροέδρου κου Νικολάου Λιακούτση, ευλογία της βασιλόπιτας και ευχές από τον Αιδεσιμολογιώτατο πατέρα Σπυρίδωνα Ροϊνά, ευχές από τους προπονητές και ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων, παραλαβή δώρων από τους τυχερούς ποδοσφαιριστές, παρακολούθηση video και απονομές τιμητικών πλακετών στους υποστηρικτές του Ομίλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

BOUKIS


 
Top