Αντώνης Δαρζέντας
ΝΙΚΑΙΑ 
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του  Συνδέσμου  Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ιωνικού Νίκαιας που πραγματοποιήθηκε στην  κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της Νίκαιας.

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον σύλλογο και το ποδόσφαιρο :

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Τάκης Μανδραφλής, Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο επιχειρηματίας Γιάννης Αγιουτάντης, ο Γενικός Αρχηγός της « χρυσής» εποχής του συλλόγου Παύλος Νκολαΐδης, ο ιατρός Αλέξανδρος Γιαγκιόζης καθώς επίσης  ο βετεράνος μπασκετμπολίστας Δημήτρης Μαλαματενάκης και ο δημοσιογράφος Αντώνης Δαρζέντας που παρουσίασε και την εκδήλωση.Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης , ο τομεάρχης Παιδείας της Ένωσης Κεντρώων και υποψήφιος ευρωβουλευτής Π. Ευαγγελίου ,οι αντιδήμαρχοι Νίκαιας – Ρέντη Γιάννης Μπακατσέλος, Γιώργος Λεγάκης , η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης  Άννα Λιανοπούλου – Μητροπούλου ,οι πρώην βουλευτές Α. Νεράντζης, Δ. Λιντζέρης, Δ.. Διαμαντίδης  καθώς κι πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι όπως και υποψήφιοι..

Το παρών έδωσαν από τον αθλητικό χώρο ο Ταμίας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σταματάτος, οι πρώην διοικητικοί παράγοντες της ΕΠΣΠ Ν. Ανασόπουλος , Κ. Βράκας.

Από την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά οι Κ. Τσίρμπας, Στ. Παπαλεξάνδρου, Στ. Μπάκας, Β. Νικολάκου ,ο επίτιμος πρόεδρος Νίκος Σιδηρόπουλος ,ο πρόεδρος του ΑΟ Κορυδαλλού Γιάννης Λεκάκης, ο πρώην πρόεδρος του Ιωνικού Γ. Εμιρτζόγλου κ. α

Από τους βετεράνους μπασκετμπολίστες του Ιωνικού ήταν οι Ι. Γουριώτης, Β. Κρίθαρης, Κ. Αλεξανδρίδης .Από την ΑΕΚ οι Στ. Σεραφείδης, Μ. Σιμιγδαλάς, Ν. Σεβαστόπουλος , από την Προοδευτική οι Κ. Βαφειάδης  Γ. Σκριβάνος, β,, Ιωαννίδης, Αλ. Νταβέλης,  από το Αιγάλεω οι Ι. Σάμιος ,  Μ. Αρχοντάκης, από το Μοσχάτο ο Ευρ. Καλαμάρας, από την ΑΕ Χατζηκυριακείου ο Δ. Σαρρής, από την Δόξα Πειραιά ο. Γ. Γκαμάνης, από τους Νέους Ευγενείας οι Αργ. Σπυριδάκης, Κ. Χατζηβασιλείου , από την Δραπετσώνα οι Α. Κοτζαπαναγιώτης, Γρ,. Πολυχρονιάδης  από τον Ασπρόπυργο ο Στ  Κατσέλης, από τον Πανφαληρικό ο Π. Κοντραφούρης κ.α.

Παρόντες πολλοί  παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στον Ιωνικό . Ανάμεσα τους οι Ν. Βαμβακούλας, Β. Βούζας, Δ. Καλύκας ,Γ. Γλύκας ,  Μ. Σταυρίδης, Στ,. Παπαδάκης , Ν. Λαμπρινάτος, Στ. Αϊδονίδης,  Δ. Τσιρίδης, Σ. Νικητέας,Γ. Σταμπουλής.Από την διαιτησία παρόντες οι  Ν. Δροσινός , Αντ. Τόγιας , Π. Καμπίτσης, Μ.Τερζάνης, Η. Σουγκλάκος κ.α

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο  με στιγμιότυπα από αγώνες και φωτογραφίες του Ιωνικού το οποίο επιμελήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Μιχάλης Μουτάφης.

Εκ μέρους της διοίκησης του Συνδέσμου Βετεράνων του Ιωνικού μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Ντεμελής καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης ο οποίος εκθείασε το έργο και την προσπάθεια των βετεράνων του Ιωνικού.

Μεγάλη συμβολή στην επιτυχία της  εκδήλωσης  είχε και η κυρία Ρεγγίνα  Γλαυκίδου – Παπαδοπούλου σύζυγος του αντιπροέδρου των βετεράνων του Ιωνικού Ανδρέα Παπαδόπουλου. Η κ. Γλαυκίδου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Νίκαιας – Ρέντη με τον συνδυασμό του Γιώργου Ιωακειμίδη

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ιωνικού Βασίλης Ξενάριος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ…..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 
BOUKIS


 
Top