Το σημαντικότερο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Γ' Πειραιά διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή (11:00) μεταξύ Μιθριδάτη και Περαμαϊκού, στο γήπεδο "Σταύρος Μελισσουργός".

Η αήττητη στην έδρα της και για περισσότερο από 3 μήνες γενικότερα στην κατηγορία ομάδα του Βασίλη Τσιάκαλου αντιμετωπίζει ένα από τα φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου και την άνοδο, ευελπιστώντας να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα σπουδαία αποτελέσματα.

Για την προετοιμασία του Μιθριδάτη και τον μεθαυριανό του αντίπαλο ο κ. Τσιάκαλος δήλωσε:

"Η προετοιμασία του παιχνιδιού τελείωσε χθες. Συνεχίζουμε να έχουμε κάποιες απώλειες αλλά πλέον έχουμε και κάποιες επιστροφές. Από εκεί και πέρα προσωπική μου άποψη είναι ότι παίζουμε με το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας μας και γνωρίζουμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Το σίγουρο είναι ότι είναι  μεγάλο κίνητρο να παίζεις κόντρα σε αυτήν την ομάδα με τέτοια φανέλα και σίγουρα θα το χαρούμε, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα".

Επίσης, ο τεχνικός του Μιθριδάτη εκθείασε την έως τώρα προσπάθεια των παικτών του:

"Yπάρχει από πλευράς μου μεγάλη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου που κατάφεραν να φτάσουν την ομάδα τόσο ψηλά, παρόλο το -6 και κάποιες αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε μέσα στην σεζόν, όπου οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχε γονατίσει και θα ήταν μια καλή δικαιολογία για την αποτυχία τους τόσο την προσωπική, όσο και την ομαδική".


BOUKIS


 
Top