Αποτέλεσμα εικόνας για Βαγγέλης Ρέντζος

του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Σε ένα πολύ καλό και πολύ δυνατό παιχνίδι που έγινε στο ''Π. Νικολαϊδης'', οι Κ18 Εθνικού και Ιωνικού μοιράστηκαν τους βαθμούς, με τελικό σκορ 1-1, για τον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΠ 

Πολύ καλύτερος ο Εθνικός στο πρώτο μέρος μπήκε δυνατά, περιόρισε τον αντίπαλο του στο μισό γήπεδο, είχε καλή ανάπτυξη και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες να καθαρίσει το μάτς. 

Είχε δοκάρι με τον Πετκόβ και προηγήθηκε με τον Έξαρχο μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια. 

Στο 2ο μέρος ο Ιωνικός έπαιξε πολύ δυνατά και οι σκληρές μονομαχίες και τα πολλά φάουλ είχαν σαν αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα. 

Οι του Εθνικού διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι σε ανατροπή του Δαντσάκη μέσα στην περιοχή. 

Ο Ιωνικός κατάφερε με σκληρή άμυνα να κρατήσει το σκόρ. 

Και 3 λεπτά πριν την λήξη, στην πρώτη επικίνδυνη επίθεση του, κέρδισε φάουλ (που αμφισβητήθηκε έντονα από τους Πειραιώτες) στην γραμμή της μεγάλης περιοχής. 

Το εκτέλεσε ο Βλαχογιάννης που εκμεταλλεύτηκε την λάθος τοποθέτηση του αντίπαλου τερματοφύλακα και ισοφάρισε το παιχνίδι. 

Πολύ καλός ο διαιτητής Αντωνόπουλος παρότι έπαιξε χωρίς επόπτες, που ελέγχεται μόνο για την φάση του πέναλτι.

Aναλυτικά τα όσα μας είπε μετά το τέλος του ντέρμπι, ο Βαγγέλης Ρέντζος:

''Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την απόδοση των παικτών μου. 

Απέναντι σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα όπως ο Ιωνικός είχαμε κατοχή, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να φτάσει σε πλεονεκτική θέση σε ροή αγώνα. 

Και το γεγονός ότι παρόλα αυτά στο τέλος πάλι με ένα «στημένο» ισοφαριστήκαμε, είναι ένα ακόμα καλό μάθημα για τους παίκτες μου και έχει και τα καλά του.  

Σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες οι παίκτες μαθαίνουν και όταν η μπάλα σε «τιμωρεί» καταλαβαίνεις καλύτερα τα λάθη σου''.


BOUKIS


 
Top