Το μεσημέρι της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα TERRA VERDE στον τελικό προβλήτα του Περάματος, έγινε η επίσημη ανακοίνωση για την εκ νέου υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου της πόλης, Γιάννη Λαγουδάκη. 

Σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση, πλήθος κόσμου παρευρέθηκε δημιουργώντας το αδιαχώρητο, εκφράζοντας την στήριξη στο πρόσωπο του Δημάρχου αλλά και της Κίνησης "Μαζί για την Ανατροπή".


Στην πρώτη επίσημη ανακοίνωση της εκ νέου διεκδίκησης της επόμενης Δημαρχιακής θητείας, ο Δήμαρχος της πόλης, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την πρώτη εκδήλωση. Στην σύντομη ομιλία του, δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να συνεχίσει το έργο το οποίο ξεκίνησε, προσφέροντας στους Δημότες ένα Δήμο που τους αξίζει, χωρίς χρέη, εκσυχρονισμένο και με βάσεις για να πορευθεί στο μέλλον.

Είναι σαφές ότι ο νυν Δήμαρχος έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να ανατρέψει την αρχική τραγική οικονομική εικόνα του Δήμου, φτιάχνοντας ένα Δήμο, οικονομικά υγιή, αυτόνομο και έτοιμο να παράσχει στου Δημότες του εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος της πόλης δεν παράλειψε να ανανεώσει το ραντεβού του με τους Δημότες της πόλης για το απόγευμα της Τετάρτης 6/2 στις 19:00 στο χώρο του Δημαρχείου, όπου θα προβεί σε παρουσίαση της έκθεσης πεπραγμένων της παρούσας Δημοτικής Αρχής, ενημερώνοντας για το σύνολο των δράσεων καθ' όλη την τετραετία από το Σεπτέμβρη του 2014 μέχρι σήμερα.


BOUKIS


 
Top