Αποτέλεσμα εικόνας για dortmund

Δίχως τους Μάρκο Ρόις, Πάκο Αλκάθερ, Λούκας Πίστσεκ και Γιούλιαν Βάιγκλ θα παραταχθεί αύριο η Ντόρτμουν κόντρα στην Τότεναμ για τους «16» του Champions League.

Πολύ δύσκολο έργο αναμένεται να έχει αύριο η Ντόρτμουντ στο πρώτο της παιχνίδι για τη φάση των «16» του Champions League. Όχι μόνο γιατί αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα σε μια ισχυρή αντίπαλο, όπως η Τότεναμ, αλλά και γιατί θα έχει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Λουσιάν Φαβρ δεν θα έχει στη διάθεσή του για το αυριανό ματς τέσσερα πολύ σημαντικά στελέχη της ομάδας. Καταρχάς, από την αποστολή απουσιάζει ο αρχηγός και το μεγάλο αστέρι των Βεστφαλών, ο Μάρκο Ρόις, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό. Επίσης, θα λείψει ο αρχισκόρερ της ομάδας, Πάκο Αλκάθερ, λόγω ενός τραυματισμού στον ώμο, ενώ εκτός λόγω ίωσης και ενοχλήσεων στο πόδι έχουν μείνει οι Γιούλιαν Βάιγκλ και Λούκας Πίστσεκ αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως στην αναχώρηση των Βεστφαλών για το Λονδίνο υπήρξε καθυστέρηση, καθώς ο 18χρονος Τζέιντον Σάντσο είχε ξεχάσει να πάρει στο αεροδρόμιο το διαβατήριό του!

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top