Σε νέα εποχή έχει μπει ένας από τους πιο παραδοσιακούς και συνάμα σύγχρονους χώρους ατελείωτης διασκέδασης και ποιοτικού φαγητού!

Η Κοκκινιώτισσα τον Μάρτιο του 2017, ολοκληρώνοντας τη φυσική ροή του βιολογικού της κύκλου, κατάφερε και γεννοβόλλησε μέσα στην καρδιά νέων ανθρώπων, που όντως τη θαύμαζαν από χρόνια, δίνοντας έτσι την επιθυμία στην ψυχή τους να θέσουν σαν προτεραιότητα την απόκτησή της και την εκ νέου επαναλειτουργία της, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία της.

Έτσι γεννήθηκε η ΝΕΑ ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΙΣΣΑ! 

Ικανότατος επιχειρηματίας της πόλης μας με πίστη, μεράκι και άποψη, ο Λευτέρης Θεοδώρου, ή ο πασίγνωστος "Λευτέρης" με τη δυναμική ομάδα του, ο οποίος όπως δήλωσε από την αρχή:

"H Nέα Κοκκινιώτιισα θα κρατήσει από τη μητέρα της τις βασικές αρχές και θα χτίσει σε αυτό το θεμέλιο μια νέα πρόταση για την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση που να ταιριάζει στη νέα εποχή και τη σύγχρονη Νεολαία. Θερμή ευχή για μεγάλη επιτυχία!".

Αυτά ήταν τα λόγια εκ στόματος της νέας διεύθυνσης της Νέας Κοκκινιώτισσας και η ανταπόκριση του κόσμου, θα έλεγε κανείς πως είναι τεράστια.


BOUKIS


 
Top