Προοδευτική -Κερατσίνι 2-2

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 
ΝΙΚΑΙΑ 

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Προοδευτικής με το Κερατσίνι που έληξε 2-2, 'έπειτα από ένα συναρπαστικό 90 λεπτο.

Ασφαλώς το αποτέλεσμα είναι αποτυχία για την Προοδευτική, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Το Κερατσίνι έχοντας στις τάξεις του ένα φοβερό Λάμπρο Ψυχογιό προηγήθηκε δύο φορές που πάντως ήταν καλύτερη κι έχασε καλές ευκαιρίες που δεν μπόρεσε να εκμεταλευθεί.

Ο Ψυχογιός  με υποδειγματικό πλασέ αφού εκμεταλεύθηκε λάθος στην άμυνα της Προοδευτικής ξεχύθηκε μπροστά κι έκανε το 0-1.

Η Προοδευτική που είχε τον έλεγχο του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 23΄ με ωραίο πλασέ του Σαραντόπουλου, έπειτα από πάσα στο κενό χώρο του Ντάλα.

Ωστόσο στο 35΄ ο Ψυχογιός με το στήθος μετά από κόρνρερ του Π[ασαλίδη έκανε το 1-2, βρίσκοντας την άμυνα των Προοδευτικάνων αδιάβαστη..

Κι αφού στην επανάληψη η Προοδευτική  έπαιξε στο μισό γήπεδο το Κερατσίνι, χάνοντας  μεγάλες ευκαιρίες, τελικά στο 81΄ ο κορυφαίος του γηπέδου Αλέξης Ντάλλας  με ωραία εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 2-2.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ: Μπαντίκος, Καρδαράς, Χουστουλάκης,  Κουτσοποδιώτης, Λέγκα, Σταθουλόπουλος,  Χρήστου,  Γκοτσούλας, Βλάχος ( 60 '΄ Ξυγκάκης), Ντάλας),. Σαραντόπουλος ( 89΄ Μπαλάσκας)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Παπαδόπουλος, Γιαταγανάκης, Μύρκος, Ντούμπερετ, Βαττής, Χαλκιάς, Ψυχογιός ( 62΄  Κιλιμιτζίδης),  Αγγελάκης, Ροκάκης( 87΄ Παναγιωτόπουλος),  Πασαλίδης( 75΄  Μεγαλοοικονόμου),Χαικάλης( 90΄ Σφυρογιανάκης)

BOUKIS


 
Top