ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Την "καυτή" ανάσα του Ερμή Κορυδαλλού συνεχίζει να αισθάνεται η Χαραυγή, με τη διαφορά των δύο ομάδων στον 1ο όμιλο της Α' Πειραιά να παραμένει στον πόντο μετά από ακόμη ένα Σαββατοκύριακο.

Ο Ερμής πήρε σημαντική νίκη με σκορ 2-1 επί της Θύελλας Μοσχάτου στο γήπεδο Κορυδαλλού για την 17η αγωνιστική, πραγματοποιώντας ακόμη μία ουσιαστική εμφάνιση.

Για το νέο νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας του αλλά και το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Δία Κορυδαλλού, ο προπονητής του Ερμή, Δημήτρης Καλύκας, τόνισε:

"Πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία και κυριαρχία θα έλεγα στη διάρκεια του παιχνιδιού και παρόλο που δεχθήκαμε ένα τέρμα με μικρή δόση τύχης, ανταπεξήλθαμε σωστά και πήραμε αυτό που θέλαμε.

Βγάλαμε με επιτυχία ένα απαιτητικό πρόγραμμα με αντιπάλους των πάνω θέσεων του βαθμολογικού πίνακα και πάμε με προσοχή για μία νέα σειρά αγώνων με ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω, που όμως είναι αρκετά επικίνδυνες, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στον Δία από τον οποίο ηττηθήκαμε στον πρώτο γύρο.

Περιμένουμε τους Καλογερή και Καλαϊτζάκη ως το τέλος της βδομάδας για να δούμε αν θα είναι διαθέσιμοι για το ερχόμενο παιχνίδι και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, ώστε να διασπάσουμε με οργανωμένο πλάνο την αμυντικογενή προσέγγιση που λογικά θα ακολουθήσει ο Δίας στο μεταξύ μας ντέρμπι".


BOUKIS


 
Top