ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Για την εξέλιξη της προετοιμασίας του Ερμή ενόψει του σημαντικού παιχνιδιού κόντρα στη Θύελλα Μοσχάτου μίλησε ο τεχνικός της ομάδας του Κορυδαλλού, Δημήτρης Καλύκας.

Ο Ερμής αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο 16/2 (16:00) όντας πλήρης και χωρίς απουσίες τη Θύελλα στο γήπεδο Κορυδαλλού, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α' Πειραιά και όπως τόνισε και ο ίδιος ο κ. Καλύκας, οι παίκτες του έχουν πάρει ψυχολογία και θα ψάξουν μόνο το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τους κρατήσει σε επαφή με την κορυφή:

"Έχουμε μπροστά μας ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με τα προηγούμενα, με αντίπαλο μια ομάδα που φέτος κάνει την έκπληξη και βρίσκεται πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Το ζητούμενο για εμάς αρχής γενομένης από τον ερχόμενο αγώνα, είναι να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και να πάμε μόνο για τη νίκη, περιμένοντας φυσικά και τα αποτελέσματα της Χαραυγής".

Σχολιάζοντας περαιτέρω την ομάδα της Θύελλας ο προπονητής του Ερμή πρόσθεσε:

"Είναι ένα σύνολο που στηρίζεται πολύ στις αντεπιθέσεις και προπονούμαστε πάνω σε αυτό το κομμάτι ώστε να τους αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει. Έχουμε πάρει βαθμολογική και ψυχολογική ανάταση από το διπλό κόντρα στην Ελλάς Ποντίων και υπάρχει αισιοδοξία για τη νίκη".


BOUKIS


 
Top