ΝΙΚΑΙΑ

Ισόπαλη αναδείχθηκε νωρίτερα το απόγευμα η Σπίθα με αντίπαλο τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας, σε εκτός έδρας παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο "ΑΓΕΤ Χαραυγής" στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Β' Πειραιά.

Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους χρίστηκε ο συνήθης ύποπτος Γιάννης Φλωρέα, με την ομάδα του Γιάννη Μαυρόπουλου πάντως που όπως δήλωσε και ο ίδιος όπως θα διαβάσετε, αν και δημιούργησε φάσεις δεν κατάφερε να φύγει με το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο κ. Μαυρόπουλος σχετικά με τη σημερινή αναμέτρηση:

"Ήταν ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα για την ομάδα μου, αφού δεν ήμασταν ουσιαστικοί και πληρώσαμε την δυστοκία μας. Πιθανώς το μυαλό μας ήταν  ακόμα στην προηγούμενη Κυριακή και την νίκη απέναντι στον ΑΟΚ Φαλήρου. 

Πιστεύω πως μας πλήγωσε και νομίζω πως χρειάζεται και οι παίκτες μας να κάνουν την αυτοκριτική τους. Δεν φτάνει να είσαι απλά καλύτερος από τον αντίπαλο αλλά θα πρέπει να είσαι ουσιαστικός και αποτελεσματικός. Σήμερα με μία φάση των γηπεδούχων ήρθε η ισοφάριση. Το μόνο θετικό που μπορώ να αποκομίσω από την σημερινή αναμέτρηση είναι ότι επιβεβαιώνει τα λεγόμενα μου, δηλαδή πως έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε και ακόμη περισσότερη δουλειά να κάνουμε.

Η συνέχεια για εμάς αναμένεται πολύ δύσκολη. Αντιμετωπίζουμε στις δύο επόμενες αγωνιστικές τους δύο πρωτοπόρους του πρωταθλήματος αλλά αυτό μας κάνει ταυτόχρονα να έχουμε κίνητρο να αποδείξουμε την αξία μας και τις δυνατότητες μας".BOUKIS


 
Top