Σπουδαία και εμφατική εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε χθες ο Μιθριδάτης στο "Γιάννης Βάζος", ξεπερνώντας το εμπόδιο του Πήγασου με 3-0. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής.

Το σύνολο του Βασίλη Τσιάκαλου με τέρματα των Φιλιππάκου, Κουιμτζίδη και Τσίγγου έκανε ακόμη ένα βήμα για την είσοδο στα πλέιφ οφ της κατηγορίας, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο που κρατά από το... 2018!

"Σίγουρα πήραμε μια σημαντική νίκη με καθαρό σκορ, ενώ πετύχαμε και το ζητούμενο που είχαμε θέσει, να κρατήσουμε δηλαδή και το μηδέν παθητικό αφού είχαμε διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλο. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε με 2-0, κοιτάξαμε να κατεβάσουμε το ρυθμό ενόψει και του πολύ δύσκολου ματς που έρχεται με τον Περαμαϊκό," δήλωσε αρχικά για το εν λόγω παιχνίδι ο κ. Τσιάκαλος και πρόσθεσε: 

"Με αυτό το τρίποντο μπαίνουμε για τα καλά στο κόλπο των πλέι οφ και παρά τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω των απουσιών, υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και κοιτώντας κάθε ματς ξεχωριστά όπως έχουμε επανειλλημένως πει πιστεύουμε πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε".


BOUKIS


 
Top