ΝΙΚΑΙΑ

Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Ένωση Καμινίων και Σπίθα Νίκαιας, σε παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο για την 17η αγωνιστική της Β' Πειραιά στο "Σταύρος Μελισσουργός".

Η ομάδα του Γιάννη Μαυρόπουλου προσπάθησε για την νίκη από τη στιγμή που βρέθηκε με παίκτη περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε τέρμα τις στιγμές που δημιούργησε.

"Δεν εκμεταλλευτήκαμε το αριθμητικό μας πλεονέκτημα από το 40'. Είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού με αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν μπορέσαμε να πάρουμε και την ουσία που είναι το γκολ. Παρόλα αυτά, ευχαριστώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια και την διάθεση που έδειξαν", ήταν το πρώτο σχόλιο του τεχνικού της Σπίθας, κ. Μαυρόπουλου, ο οποίος επίσης εκθείασε την ομάδα της Ένωσης:

"Θεωρώ ήδη την Ένωση Καμινίων πρωταθλήτρια. Ο στόχος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ειδικά της Β' κατηγορίας είναι η παραγωγή νεαρών παικτών και αυτό ακριβώς συμβαίνει στην Ένωση.

Πέρα δηλαδή από την όποια βαθμολογική θέση της Ένωσης, πέτυχαν απόλυτα το στόχο τους με επικεφαλής τον προπονητή τους κ. Τζανετουλάκο, διότι έχουν το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας όλων των κατηγοριών με ομάδα Κ21 ουσιαστικά, αλλά και με μετεγγραφές ήδη κάποιων εξ αυτών σε μεγαλύτερους συλλόγους.

Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι πολύ ανώτερο από ένα πρωτάθλημα".


BOUKIS


 
Top