ΑΘΗΝΑ
Μερικοί από τους παίκτες της Κάρντιφ φοβούνται να πετάξουν, μετά την εξαφάνιση του Εμιλιάνο Σάλα, όταν το αεροσκάφος που επέβαινε ο Αργεντινός, χάθηκε από τα ραντάρ πάνω από τη Μάγχη την περασμένη εβδομάδα, παραδέχθηκε ο αμυντικός Σολ Μπάμπα.

Η Κάρντιφ έπαιξε χθες το πρώτο παιχνίδι της, από την εξαφάνιση του Σάλα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Αρσεναλ για την Premier League. Σε ένα ματς, που πριν από την σέντρα, ομάδες και φίλαθλοι, απέτισαν φόρο τιμής στον Αργεντινό επιθετικό, που είχε μεταγραφεί πρόσφατα στην Κάρντιφ από την Ναντ, με το ποσό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου της Ουαλίας, των 17 εκατομμυρίων ευρώ.

Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Σάλα, εξαφανίστηκε από το ραντάρ στις 21 Ιανουαρίου και ο Μπάμπα είπε ότι η ομάδα επηρεάστηκε άσχημα από την «ασυνήθιστη κατάσταση».

«Έχουμε ταξιδέψει με αεροπλάνο αλλά μερικά από τα παιδιά σκέφτονται: «Δεν θέλω να πετάξω πια,» δήλωσε ο Μπάμπα στο BBC. «Ο σύλλογος θα ήταν καλό από την άποψη αυτή να φέρει κάποιον ειδικό για να μιλήσει στην περίπτωση που χρειαστεί».

Ο Μπάμπα, ο οποίος γνώριζε προσωπικά τον Σάλα μέσω του εκπροσώπου του, είπε ότι συζήτησαν την μεταγραφή  του στην Κάρντιφ.

«Δεν είμαι μόνο εγώ που το βρίσκω δύσκολο, παρόλο που είχα προσωπική σχέση μαζί του», πρόσθεσε. «Δεν αισθάνομαι περισσότερο λυπημένος από τα άλλα παιδιά, ο καθένας αισθάνεται λυπημένος, όλος  ο σύλλογος.

Οι διασώστες ολοκλήρωσαν την έρευνά τους, λέγοντας ότι υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα κάποιος να έχει επιβιώσει, αλλά σε μια ιδιωτική εταιρεία έχει ανατεθεί να ψάξει για συντρίμμια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


BOUKIS


 
Top