ΠΕΙΡΑΙΑ
Το μεγάλο βαθμό δυσκολίας της αποστολής του Ολυμπιακού απέναντι στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, αναγνώρισε ο Θοδωρής Βλάχος, στις δηλώσεις του ενόψει της αυριανής (23/1, 21:30) αναμέτρησης των δύο ομάδων στην Κροατία, για την 7η αγωνιστική του Β΄ ομίλου του Champions League υδατοσφαίρισης. Όπως όμως τόνισε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», «... ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα».

Πιο αναλυτικά, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε: «Το παιχνίδι της Τετάρτης στο Ντουμπρόβνικ έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για εμάς. 

Ο βαθμός δυσκολίας μέσα στην έδρα της αήττητης Γιουγκ είναι μεγάλος, αλλά ο καλός Ολυμπιακός, μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα αυτή τη φορά. 

Όμως, όπως και να κλείσει ο πρώτος γύρος των παιχνιδιών στον όμιλο, η συνέχεια θα είναι πιο σημαντική και πλέον κάθε παιχνίδι θα είναι κρίσιμο για την υπόθεση πρόκριση».

Στο γεγονός ότι ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ντουμπρόβνικ, θα αναπτερώσει τις ελπίδες του Ολυμπιακού για την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου, στάθηκε από τη μεριά του ο Κώστας Μουρίκης. «Αν πάρουμε νίκη ή ισοπαλία έχουμε σοβαρές ελπίδες για την πρωτιά. 

Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε. Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες, αφού δεν είχαμε κολυμβητήριο για τις προπονήσεις. 

Μόλις άνοιξε το Παπαστράτειο βρήκαμε το ρυθμό μας. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και πρέπει να το δείξουμε. 

Η Γιουγκ είναι μια παραδοσιακά καλή ομάδα, με δύσκολη έδρα. 

Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να δείξουμε όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις. Θα είναι ντέρμπι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες», ανέφερε ο διεθνής φουνταριστός.

ΥδατοσφαίρισηΟλυμπιακόςΘοδωρής Βλάχος

Το πλήρες τηλεγράφημα του Γιάννη Δημητρόγλου στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
BOUKIS


 
Top