ΑΘΗΝΑ
Στο αγγλικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν, καθώς η Τσέλσι είναι στις τελικές επαφές με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του. 

Ο νέος τεχνικός των «μπλε», Μαουρίτσιο Σάρι, έχει εισηγηθεί την απόκτησή του Αργεντινού διεθνή επιθετικού και η αγγλική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του. 

Σύμφωνα με αγγλικά και ιταλικά ΜΜΕ, η Τσέλσι θα δώσει μέχρι και 60 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους προσφέροντας στον παίκτη συμβόλαιο τριών ετών με ετήσιες αποδοχές 7,5 εκατ. Σάρι και Ιγκουαϊν έχουν συνεργαστεί με επιτυχία στη Νάπολι, πριν ο 31χρονος Αργεντινός φορ μεταγραφεί στην Γιουβέντους.

Την μετακίνηση του Αργεντινού επιβεβαίωσε ουσιαστικά και ο κόουτς της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος δήλωσε για το θέμα: «Οταν ένας παίκτης έχει πάρει την απόφασή του, είναι δύσκολο να τον πείσεις για το αντίθετο. 

Μεταξύ μας έχουμε ειλικρινή σχέση και λέμε πολλά ο ένας στον άλλον. Μέχρι αυτή τη στιγμή είναι ποδοσφαιριστής μας, όμως δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο είναι δυσαρεστημένος σε εμάς, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον ίδιο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕBOUKIS


 
Top