ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Για τη σπουδαία πρόκριση του Ερμή Κορυδαλλού στους "4" του κυπέλλου ερασιτεχνών Πειραιά μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καλύκας.

Ο Ερμής επικράτησε νωρίτερα με 1-0 (Δράμπαλης 41' πεν.) του Αμπελακιακού στο γήπεδο του Κορυδαλλού και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα απέκλεισε την ομάδα της Γ' Εθνικής.

Για το σημαντικό αυτό επίτευγμα ο κ. Καλύκας δήλωσε:

"Συγχαρητήρια σε όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα! Από όσους έπαιξαν μέχρι αυτούς που ήταν εκτός αποστολής, έδειξαν με την αύρα τους ότι ο Ερμής αποτελεί για αυτούς μια πολύ ζεστή οικογένεια. 

Στο αγωνιστικό σκέλος θα έλεγα πως οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, όπου στο πρώτο ήμασταν εμείς εκείνοι που μπήκαμε δυνατά και κυριαρχήσαμε πετυχαίνοντας και το νικητήριο τέρμα, ενώ στο δεύτερο το Αμπελάκι ήταν εκείνο που είχε 2 καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Ήταν λογικό ο αντίπαλος να ασκήσει πίεση, είχαμε και το δυνατό αέρα κόντρα στο δεύτερο μέρος, όμως θα ήθελα να κρατήσουμε λίγο καλύτερα την μπάλα στην κατοχή μας".

Όσο για το αν μπορεί ο Ερμής να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής στο κύπελλο ο προπονητής της ομάδας σημείωσε:

"Δείξαμε ότι μπορούμε να κοντράρουμε ομάδες από ανώτερη κατηγορία και είναι σημαντικό. Και πέρυσι ο Ερμής είχε φτάσει ως τους "4". Τώρα πανηγυρίζουμε και περιμένουμε την κλήρωση, όμως δεν σκεφτόμαστε το κύπελλο μέχρι να έρθει ξανά η ώρα του επόμενου παιχνιδιού.

Ψυχολογικά βρισκόμαστε στο ζενίθ και θα προσπαθήσουμε μέσω των προπονήσεων να ξεπεράσουμε και όποια σωματική κούραση υπάρχει, αφού έρχεται το πολύ δύσκολο και απαιτητικό ματς με τον Αίαντα τη Δεύτερα. Το πιο σημαντικό παιχνίδι, μέχρι το επόμενο".BOUKIS


 
Top