Αρκετή σκόνη σήκωσε η αναμέτρηση κόντρα στον Ο.Φ. Ιεράπετρας και την Επισκοπή, καθώς οι φιλοξενούμενοι και μέσω του προπονητή τους Μάρκου Στεφανίδη, αλλά και μέσω επίσημης ανακοίνωσης ανέφεραν τις πολύ κακές συνθήκες που συνάντησαν όσο αφορά την φιλοξενία που έτυχαν από τους αντιπάλους τους.

Αργότερα, η Ιεράπετρα απάντησε με δική της ανακοίνωση αντικρούοντας τις κατηγορίας, αναφερόμενη σε περιστατικά που, όπως υποστηρίζουν, έλαβαν χώρα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επισκοπής:

"Δυστυχώς αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε να προάγουμε…

Η σημερινή (Κυριακή 13/1) αντιμετώπιση της οποίας έτυχε η αποστολή της ομάδας μας, τα μέλη μας και ο πρόεδρός μας κ. Μιχάλης Νικολιδάκης από τον ΟΦ Ιεράπετρας, δεν ήταν η πρέπουσα.

Επειδή ως ΑΟ Επισκοπής είμαστε σε θέση να επιλέγουμε τους φίλους μας, τονίζουμε κατηγορηματικά ότι, με τον σύλλογο ΟΦ Ιεράπετρας δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση. Πραγματικά, κατάφεραν και μας άφησαν άφωνους εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου…

Οφείλουμε ωστόσο να ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Ιεράπετρας που έκανε ό,τι γινόταν για την ασφάλεια όλων μας.

ΑΟ Επισκοπής"

Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση του Ο.Φ.Ι. :

"Με τεράστια έκπληξη και θλίψη διαβάσαμε την ανακοίνωση του σωματείου της ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ λίγο μετά την λήξη του αγώνα ΟΦΙ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ. Επειδή είμαστε σίγουροι ότι ο συντάκης αυτού του κειμένου αγνοεί πολύ συγκεκριμένες καταστάσεις θα του τις καταστήσουμε σαφείς εμείς , ώστε να είναι προσεκτικότερος σε μελλοντικές ανακοινώσεις που θα του ζητηθούν να γράψει. Στον πρώτο αγώνα λοιπόν μεταξύ των δύο ομάδων στην Επισκοπή , όταν η ομάδα μας σκόραρε , και ενώ πανηγύριζαν οι άνθρωποι του ΟΦΙ στον πάγκο , ο πρόεδρος της Επισκοπής πλησίασε τον πάγκο της ομάδας μας και περιέλουσε όλους τους παρευρισκομένους στον πάγκο με καφέ , βρίζοντας τους. Δεν βγάλαμε ποτέ καμιά ανακοίνωση σαν Δ.Σ. του ΟΦΙ για αυτό θέλοντας να προστατεύσουμε το κύρος του όποιου πρόεδρου , της όποιας αντίπαλης ομάδας. Ομως πάνω από τον πάγκο μας στον αγώνα εκείνο ήταν εκατό φίλαθλοι του ΟΦΙ που είχαν ακολουθήσει την ομάδα μας στην Επισκοπή. Ως εκ τούτου το περιστατικό έγινε γνωστό σε όλη την Ιεράπετρα. Το ήξερε ο πρόεδρος της Επισκοπής ότι αν ερχόταν στην Ιεράπετρα , θα ήταν κόκκινο πανί. Ηρθε. Καλά έκανε. Η διοίκηση του ΟΦΙ τον προστάτευσε όσο μπορούσε. Δεν τον πλησίασε ποτέ κανείς από τους φίλους του ΟΦΙ. Να αδειάζαμε όμως και τις κερκίδες του κατάμεσου Βουζουνεράκειου για χάρη του για να μην ακουγόταν κιχ , δύσκολο ...

Οσο αφορά τον προπονητή της Επισκοπής ο οποίος επέδειξε πρωτοφανή στα χρονικά αντισυναδελφική και αήθη επίθεση εναντίον του Γιάννη Μάγγου του προπονητή του ΟΦΙ δεν θα του κάνουμε την χάρη να του απαντήσουμε. Ειλικρινά απαξιούμε " .

BOUKIS


 
Top