Οι υπερβολικά μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις των Γουλβς φαίνεται να αποτελούν εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λέο Μπονατίνι στον ΠΑΟΚ, που στρέφεται σε Κεσέρου και Γέντρισεκ!

Η μεταγραφική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Τούμπα φαίνεται πως έκρυβε… εκπλήξεις και σημαντικές εξελίξεις στο θέμα του Λέο Μπονατίνι.

Οι Γουλβς επιμένουν να έχουν σημαντικά μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου επιθετικού. Συγκεκριμένα, θέλουν ο δανεισμός του Μπονατίνι να συνδυάζεται με ρήτρα αγοράς ύψους 4.000.000 ευρώ το καλοκαίρι, αλλά διατηρώντας το 40% των δικαιωμάτων του 25χρονου επιθετικού!

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να έχει μπει οριστικό τέλος στο θέμα του Μπονατίνι, τον οποίο περίμεναν μέσα στις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, κρίνει πως η περίπτωση του είναι ασύμφορη οικονομικά και στρέφει, προφανώς, αλλού την προσοχή και το ενδιαφέρον του.

Η μία περίπτωση είναι του Κλαούντιου Κεσέρου, με τον Ρουμάνο επιθετικό να αποκαλύπτει σήμερα στον Τύπο της χώρας του, ότι είναι σε συζητήσεις με τον «Δικέφαλο».

Η δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, είναι αυτή του Σλοβάκου επιθετικού της Ξάνθης, Ερικ Γέντρισεκ.


Πηγή: gazzetta.gr


BOUKIS


 
Top