Τη Δάφνη Ταμπουρίων αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή ο Μιθριδάτης, σε ματς για την 14η αγωνιστική της Γ' Πειραιά που θα διεξαχθεί στο "Σταύρος Μελισσουργός" στις 10:30.

Η ομάδα του Βασίλη Τσιάκαλου θέλει αν μη τι άλλο να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και κρατώντας το εντός έδρας αήττητο να ανέβει και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα διεκδικώντας με περισσότερες πιθανότητες την είσοδο στα μπαράζ ανόδου.

Για το βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του και το αν οι παίκτες που αποκτήθηκαν έχουν μπει στο κλίμα της ομάδας, ο κ. Τσιάκαλος σημείωσε:

"Έχουμε κάποιες απουσίες που είναι μακροχρόνιες, όμως το ευχάριστο είναι ότι αρχίζουν σιγά σιγά και ακολουθούν μέρος του προγράμματος της προπόνησης, ενώ οι νέοι παίκτες χρειάζονται 3-4 εβδομάδες για να ενταχθούν πλήρως. 

Από εκεί και πέρα είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια που κάνουν ώστε να είναι το συντομότερο δυνατόν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, τόσο στο τακτικό κομμάτι όσο και στην φυσική κατάσταση. Μεγάλο ρόλο όμως παίζει και το ότι οι ποδοσφαιριστές που έχουμε από την αρχή της σεζόν βοηθούν στο να ενταχθούν τα παιδιά αυτά στην φιλοσοφία της ομάδας όσο πιο γρήγορα γίνεται".

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι ανέφερε:

"Γνωρίζουμε κάποια πράγματα για τον αντίπαλο στα οποία δίνουμε βάση, αλλά πρωτίστως αυτό που κοιτάμε σε κάθε προπόνηση όπως και τώρα είναι στο να βελτιώνουμε πράγματα ομαδικά όσο και στον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά".


BOUKIS


 
Top