ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 
ΠΕΙΡΑΙΑ

1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ  καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα  Πρωταθλήματος ΑΕ ΘΥΕΛΛΑΣ/ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ  που έγινε στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  στις 23.12.2018  – ρίψη αντικειμένου:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ  για παράβαση του  άρθρου  15  παρ.3 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ  χρηματική ποινή 50€ που διπλασιάζεται σε 100€ λόγω υποτροπής (άρθρο 15  παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα  Πρωταθλήματος ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  στις 23.12.2018  – αντιαθλητική - απειλητική συμπεριφορά – ρίψη αντικειμένου:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  για παράβαση των  άρθρων 14 παρ. 1,2,3 και 15 παρ.3 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  χρηματική ποινή 150€ (άρθρο 15  παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΣΠΙΘΑ  καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι ΔΕΝ υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα μετά τη λήξη του αγώνα  Πρωταθλήματος ΣΠΙΘΑ – ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ  που έγινε στο γήπεδο ΝΙΚΑΙΑΣ  στις 22.12.2018, δεν του επιβάλλει ποινή.BOUKIS


 
Top