ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΛΟΣ

Το Σάββατο 26-1-2019 στο Δημαρχείο Ιλίου έγινε μια πολύ ωραία εκδήλωση με μεγάλη συμμετοχή βετεράνων ποδοσφαιριστών της περιοχής Αγ. Φανουρίου Ιλίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο, με ομιλίες του προέδρου του Συνδέσμου των Βετεράνων και στη συνέχεια τον λόγο πήραν πολλοί Βετεράνοι ποδοσφαιριστές να αναπολούν τα χρόνια τους που έπαιζαν στην Θύελα Ιάσον Ιλίου. 

Ακολούθησε ένα βίντεο με θέμα πως και πότε ιδρύθηκε ο Σύλλογος αυτός το 1967 με δηλώσεις πρώην παικτών να λένε με λίγα λόγια τις ιστορικές τους στιγμές. 

Η επόμενη κίνηση ήταν να ξεκινήσουν οι βραβεύσεις πολλών Βετεράνων ποδοσφαιριστών, την παράσταση έκλεψαν οι διεθνείς Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού Γιάννης Γκαϊτατζής και Αντώνης Αντωνιάδης αμφότεροι ξεκίνησαν την καριέρα τους από δύο ομάδες της Ξάνθης  Ασπίς Ξάνθης και Ορφέας Ξάνθης και όταν συγχωνεύτηκαν έγινε η Σκόντα Ξάνθης που παίζει σήμερα στην Σούπερ- Λίνγκ. 

Και οι δύο Βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, μια και ο Γιάννης Γκαϊτατζής πέρασε και από τον Ολυμπιακό Λιοσίων σαν προπονητής. 

Να σημειώσω εδώ μεταξύ των Βετεράνων Βραβεύθηκε ο  Φωτορεπόρτερ-Δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του sit Sportactive.gr Στάθης Γιάππαπας για την μεγάλη του προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο,να καλύπτει και να προβάλει ακούραστα όλες τις Ερασιτεχνικές ομάδες του Πειραιά και όχι μόνο.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους Βετεράνους που έχουν φύγει από τη ζωή.  

Συγχαρητήρια στον Σύνδεσμο Βετεράνων του Συνδέσμου Α.Ο. ΙΑΣΟΝ ΙΛΙΟΥ για την ωραία αυτή εκδήλωση και τους ευχόμαστε χρόνια πολλά υγεία χαρά και όρεξη για δουλειά με τα νέα παιδιά που είναι το μέλλον της Ελλάδος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ 


BOUKIS


 
Top