ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΛΟΣ 
ΡΕΝΤΗ
Ξεκίνησε από την Άμυνα Αμπελοκήπων κοντά στο γήπεδο της Λεωφόρου το 1973 με προπονητή τον Γιάννη Παπαδάτο

και παράλληλα στην Εθνική Ερασιτεχνών με προπονητή τον αείμνηστο Κώστα Πολυχρονίου,και την Εθνική Νέων με προπονητές τους Κώστα Καραπατή, Στέφανο Πετρίτση,Βαγγέλη Χέλμη.

Το 1977 πήγε στον Φωστήρα Β Εθνικής με προπονητή τον   Νίκο Καραμανλή για δυο χρόνια. Το 1979 πήγε στο Μοσχάτο με προπονητή τον Γιάννη Μαυρόπουλο και Γιάννη Βαρτανιάν όπου ανέβηκε το Μοσχάτο Δ Εθνική σε αγώνα μπαράζ με το Κερατσίνι.

Εκεί ο Αλέξανδρος Κούκης έπαιξε πολλά χρόνια μέχρι το 1986. Η επόμενη ομάδα του ήταν ο Α.Ο. Δάφνης Α Αθηνών το 1987 για δυο χρόνια, μέχρι το 1989, με προπονητή τον Στέφανο Κυραιζή. Σειρά είχε ο Άρης Πετρούπολης με προπονητή τον Γιώργο Καραφέσκο.

Παράλληλα ήταν προπονητής και παίκτης στην ομάδα της Γ.Γ. Αθλητισμού στα φιλικά παιχνίδια,και στο πρωτάθλημα της ΑΔΕΔΥ, και συνάμα Ανώτερος υπάλληλος σαν Μηχανικός Αθλητικών Έργων σε όλη την Ελλάδα.

Ήταν ο άνθρωπος "μηχανή" με δικές του μελέτες κατασκευάσθηκαν πολλά Κολυμβητήρια σε όλη την Ελλάδα και στρώθηκαν με χόρτο με σύγχρονες εγκαταστάσεις πολλά γήπεδα ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα, μέσω της Γ.Γ.Αθλητισμού.Επίσης πήγαινε σε αποστολές της Γ.Γ.Αθλητισμού ως Αρχηγός αποστολής σε Εθνικές ομάδες ΑΜΕΑ όπως των αθλητών μεταμοσχευμένων  νεφροπαθών.

Ακόμα και τώρα είναι προπονητής και εκπρόσωπος της ομάδος Γ.Γ. Αθλητισμού.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ      

 ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΑΚΙΑΣ


Περισσότερο Αλέξανδρο Κούκη στα βίντεο που ακολουθούν.
BOUKIS


 
Top