του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Στην προσπάθεια έμεινε για ακόμη μια φορά το ''διαλυμένο'' απο τραυματισμούς, Χατζηκυριάκειο καθώς ηττήθηκε εντός έδρας απο την ΑΕ Σαλαμίνας, στο ''Γ.Βάζος'' της Δραπετσώνας, για την  14η ημέρα της Γ' Πειραιά.

Τα ''λιοντάρια'' πάντως μπήκαν ψυχωμένα στο γήπεδο, και με γκολ απο τα αποδυτήρια του Αλιάγα στο 3', μετά απο όμορφη μπαλιά πάρε βάλε του Κέκου, προηγήθηκαν στο σκορ.

Ο Ιλανόγλου, απάντησε για τους νησιώτες σχετικά νωρίς στο 17ο λεπτό (αποχώρησε ο Χαλκιόπουλος λόγω τραυματισμού μερικά λεπτά πριν).

Τελικά την νίκη στους φιλοξενούμενους έδωσε ο Σκιαθίτης στο 68ο λεπτό, ανατρέποντας πλήρης την κατάσταση.

Ο τεχνικός της ΑΕΧ, Γιάννης Παπαιωάννου, τόνισε απο τα προβλήματα που ταλανίζεται η ομάδα όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν ξέχασε να αναφερθεί στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που έδειξαν οι παίκτες του στον αγώνα:

''Όσο είμαστε κάτω απο αυτή την κακοδαιμονία με 10 παίκτες να είναι εκτός για διάφορους λόγους συν άλλους 2 που αποχώρησαν απο την άμυνα μας απο το Α΄ ημίχρονο λόγω τραυματισμών, δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο.

 Αποτέλεσμα να παίξει ο τραυματίας Ζωγραφάκης κι ο Καμπούρης που δεν είχε ξαναπαίξει, δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι καλύτερο.

Μπήκαμε δυνατά προηγηθήκαμε με τον αγέραστο Αλιάγα.

Δείχναμε οτι ελέγχαμε το ματς, χάσαμε άλλες 2 σημαντικές ευκαιρίες με Αλιάγα και Χαβέλα.

Στην συνέχεια, χτύπησε και ο Χαλκιόπουλος και ισοφαριστήκαμε, ενώ ύστερα χτύπησε και ο Κούκουρας και έτσι ήρθε όλο το ματς τούμπα, καθώς δεν υπήρχαν παίκτες να τους αντικαταστήσουν.

Είναι άξιοι συγχαρητηρίων όλα τα παιδιά που πάλεψαν χτες το ματς εως το τέλος.

Συγχαρητήρια και στη Σαλαμίνα αλλά και στους διαιτητές που ήταν άριστοι κατά την γνώμη μου''.


BOUKIS


 
Top