ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΜΑΝΔΡΑ
Ο Μανδραικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Ασπρόπυργο στα πλαίσια του Κυπέλλου της ΕΠΣΔΑ, αναμέτρηση  που θα λάβει χώρα την Τετάρτη στις 15.00  στο γήπεδο του Αια Παραλίας Ασπροπύργου. Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα μας είχε χάσει με 1-0. 

Οι παίκτες του Μανδραϊκού προηγήθηκαν υπό τις  οδηγίες του κου Μπότση  ,με το κλίμα στην ομάδα να είναι αρκετά καλό παρά το γεγονός ότι ακόμα υπάρχει στην ομάδα  προβληματισμός και εκνευρισμός από την ξεκάθαρη αδικία εις βάρος μας στο παιχνίδι με το Καταστάρι.

Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι υπάρχει αρκετή βελτίωση  στο αγωνιστικό κομμάτι και στα μέχρι τώρα παιχνίδια  η ομάδα έχει βγάλει καλό αγωνιστικό πρόσωπο  με εξαίρεση  το β ημίχρονο στην αναμέτρηση με την Πελλάνα.

Ο κος Μπότσης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του με μοναδικό πρόβλημα τον Κατσίκια που θα δοκιμάσει λίγο πριν το παιχνίδι καθώς τραυματίστηκε στο ματς της Ζακύνθου ,με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του. ..

«Κάθε μέρα προσπαθούμε και δουλεύουμε πολύ  για τη βελτίωση  της ομάδας μας . Εχουν έρθει κάποια νέα παιδιά που προσπαθούν να μπουν  στο κλίμα. Συνεχίζουμε τη δουλειά και στο ματς με τον Ασπρόπυργο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. «

BOUKIS


 
Top