ΠΕΡΑΜΑ

Με άγριες διαθέσεις μπήκε στους αγωνιστικούς χώρους το 2019 ο Περαμαϊκός, που επιβλήθηκε σήμερα με 6-0 του Ποσειδώνα στο γήπεδο Περάματος για τη 12η αγωνιστική της Γ' Πειραια.

Σκόρερ για το σύνολο του Μανώλη Πόλλια χρίστηκαν οι Παρίσης (3), Παπαλοδούκας, Φλέγγας και Σπάθαρης και με αυτόν τον τρόπο έγινε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη νέα χρονιά για την ομάδα του Περάματος, που φυσικά στοχεύει στην άνοδο. 

Για τη σημερινή ευρεία νίκη ο τεχνικός του Περαμαϊκού δήλωσε:

"Mπήκαμε με το δεξί την καινούργια χρονιά και μετά από  περίπου  ένα  μήνα  απραξίας χωρίς επίσημο αγώνα, παίξαμε κόντρα σε εναν δύσκολο αντίπαλο. Όπως όμως φαίνεται και από το τελικό αποτέλεσμα το κάναμε να φαίνεται πολύ εύκολο και μπορούσε το σκορ να ήταν και πιο μεγάλο, αφού είχαμε την υπεροχή καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Παίξαμε πραγματικά ωραίο ποδόσφαιρο, κάναμε πολλές φάσεις και όσα παιδιά έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Μπράβο σε όλους, στην διοίκηση και στον κόσμο που παρά τον πολύ κακό καιρό ήταν κοντά στην ομάδα".

Όσο για την ενίσχυση που έγινε και για το τι να περιμένουμε στη συνέχεια από την ομάδα του κ. Πόλλια, ο προπονητής του Περαμαϊκού σημείωσε:

"Συνεχίζουμε για να φθάσουμε στο στόχο που έχουμε βάλει. Ήδη η ομάδα  ενισχύθηκε κιόλας με δυο παίκτες αρκετά καλούς τόσο αγωνιστικά όσο και σαν χαρακτήρες, με συμμετοχές και σε μεγαλύτερες κατηγορίες αλλά και σε επαγγελματικές. Ο ένας είναι ο Καραγιάννης Στέργιος, παλιά σημαία της ομάδας και ο άλλος ο Πάχος Μανώλης, ενώ έπεται και συνέχεια. Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον ποδοσφαιρικό Πειραιά και σε όλες τις ομάδες".


BOUKIS


 
Top