ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Υψηλές πτήσεις με το... καλημέρα στο 2019 για τον Ερμή Κορυδαλλού. 

Η ομάδα του Δημήτρη Καλύκα με την εντός έδρας νίκη της απέναντι στην Αμφιάλη με 2-1 την περασμένη Κυριακή, ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας του Α' ομίλου, 4 βαθμούς πίσω από την Χαραυγή.

Ο τεχνικός της ομάδας μίλησε για το καλό ξεκίνημα στο νέο έτος λέγοντας:

"Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Ήμασταν καλοί για 75 λεπτά όμως μετά γυρίσαμε πίσω αδικαιολόγητα και κινδυνέψαμε να ισοφαριστούμε. Τώρα σκεφτόμαστε την πολύ σημαντική σειρά αγώνων που ακολουθεί για πρωτάθλημα και κύπελλο και στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την διαφορά μας από την πρώτη θέση σε απόσταση αναπνοής έως και το μεταξύ μας ματς με τη Χαραυγή".


Ο Δημήτρης Καλύκας αναφέρθηκε επίσης και στην ενίσχυση του ρόστερ κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μετεγγραφικής περιόδου:

"Ενισχυθήκαμε σε θέσεις που το θέλαμε και είχαμε βάλει ως προτεραιότητα. Αποκτήσαμε τόσο τον επιθετικό Κουβάτσο Χαράλαμπο όσο και τον κεντρικό αμυντικό Καλογερή Γιάννη από τη Γ' Εθνική, αλλά και τον ταλαντούχο ακραίο μεσοεπιθετικό Θωμά Θανάση. Πρέπει να δούμε και πώς θα διαχειριστούμε την απουσία του πρώτου μας σκόρερ, Κίτσιου, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει στρατευτεί".


BOUKIS


 
Top