ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Το καλύτερο δώρο στον πρόεδρο της ομάδας κ. Αραβαντινό, για την πρόσφατη ονομαστική του εορτή έκανε η ομάδα του Βαγγέλη Λαϊβερά, με το Κερατσίνι να παίρνει τεράστιο διπλό με αντίπαλο τη Νεάπολη (2-3).

Οι "Ροσονέρι" προηγήθηκαν με τον Πασαλίδη σε ένα συναρπαστικό ματς, έμειναν πίσω στο σκορ με 2-1 αλλά με τέρματα των Ντούμπερετ και Χαϊκάλη πήραν μια μεγάλη νίκη για την 15η αγωνιστική της Γ' Εθνικής, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο πως οι προσθήκες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα.

Για το εν λόγω παιχνίδι ο Βαγγέλης Λαϊβεράς δήλωσε:

"Ήταν ένα γκρανκινιολικό ματς που τελικά καταφέραμε να πάρουμε,σε ένα κάκιστο θα έλεγα αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσαμε να το καθαρίσουμε από το α' ημίχρονο αλλά αντιθέτως βρεθήκαμε και πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και με τις αλλαγές που έγιναν ανατρέψαμε εκ νέου την κατάσταση και αξίζουν γι' αυτό πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την αντίδρασή τους. Η νίκη τους ανήκει".

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πρόσφατες δηλώσεις του τεχνικού του Κερατσινίου που αναφέρεται στις προσθαφαιρέσεις που έγιναν στο ρόστερ και το γεγονός πως το επίπεδο ανεβαίνει με στόχο την άνετη παραμονή στην Γ' Εθνική:
BOUKIS


 
Top