Το νικηφόρο σερί του Ερμή δεν μπόρεσε να σταματήσει ούτε ο ΑΟ Καστέλλας, αφού η ομάδα του Κορυδαλλού επικράτησε νωρίτερα σήμερα με άνεση και σκορ 2-0.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Κορυδαλλού για την 13η αγωνιστική της Α' Πειραιά, με το σύνολο του Δημήτρη Καλύκα να παίρνει το τρίποντο με πρωταγωνιστή τον νεοαποκτηθέντα επιθετικό Κουβάτσο, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα του Ερμή.

Σχετικά με τη νέα επιτυχία της ομάδας του ο κ. Καλύκας δήλωσε:

"Μπήκαμε δυνατά και πήραμε αυτό που θέλαμε από το α' ημίχρονο, χωρίς να αισθανθούμε απειλή από τον αντίπαλο σε κανένα σημείο του αγώνα. Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και περισσότερα τέρματα αν δεν ήμασταν λίγο επιπόλαιοι στην τελική μας προσπάθεια. Αυτό που μετράει είναι ότι συνεχίστηκε η ανοδική μας πορεία και τώρα έχουμε μπροστά μας μια 3αδα αγώνων-φωτιά σε κύπελλο και πρωτάθλημα".

Όσον αφορά την επερχόμενη ρεβάνς κυπέλλου του Ερμή με τον Αμπελακιακό, ο Δημήτρης Καλύκας σημείωσε:

"Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (σ.σ. 2-1) μας δίνει πιθανότητες για τον επαναληπτικό όπου και θα τις κυνηγήσουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Σίγουρα ο αντίπαλος έρχεται από μεγαλύτερη κατηγορία όντας ένα σφιχτό και δυσκολοκατάβλητο σύνολο, όμως από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε για την ιστορία του Ερμή. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε".


BOUKIS


 
Top