ΠΕΡΑΜΑ

Τον ΑΟ Πειραιά αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή ο Περαμαϊκός με στόχο το 15 στα 15 και τη συνέχιση της αήττητης πορείας έως και την άνοδο.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Νίκαιας" στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Γ' Πειραιά.

Για το πώς κυλάει η προετοιμασία της ομάδας του Μανώλη Πόλλια πριν το επικείμενο παιχνίδι, ο τεχνικός του Περαμαϊκού σημείωσε:

"Η προετοιμασία προχωράει πολύ καλά και όλα τα παιδιά είναι παρόντες στην προπόνηση. Τελευταία στιγμή θα αποφασίσουμε για τους Σακελάριο, Φλέγγα και Σπάθαρη. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και φαίνεται από τις προπονήσεις το πόσο θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στο ματς που έρχεται, στο οποίο πιστεύω ότι θα ακολουθήσει και ο κόσμος της ομάδας για να μας βοηθήσει". 


Ο κ. Πόλλιας αναφέρθηκε και στην πρόσφατη ενίσχυση του Περαμαϊκού: 

"Είναι σημαντικό που κάναμε ακόμη δύο προσθήκες, τον Μιχάλη Φωτεινάκη και τον Κώστα Κερασίδη, ο πρώτος ήταν και παλιά στην ομάδα σε μεγαλύτερες κατηγορίες και ο δεύτερος ήταν πέρυσι στον Ατρόμητο Κερατσινίου αλλά έχει αγωνιστεί και σε πολλές ομάδες της Αθήνας. Νομίζω πως θα βοηθήσουν πάρα πολύ όχι μόνο φέτος αλλά και τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους".


BOUKIS


 
Top