ΠΕΡΑΜΑ

Τη 12η νίκη του σε ισάριθμα ματς θα ψάξει ο Περαμαϊκός την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον ΑΣ Κωφών. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μοσχάτου στις 13:00 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Γ' Πειραιά.

Το σύνολο του Μανώλη Πόλλια θα παίξει όπως πάντα, όπως τονίζει άλλωστε και ο ίδιος ο τεχνικός των πρωτοπόρων, μόνο για τη νίκη, ενώ για το αν θεωρεί επικίνδυνη την ομάδα του ΑΣ Κωφών, τόνισε:

"Ναι είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και είναι ψηλά στην βαθμολογία. Βεβαία  στόχος της ομάδας δεν θα πρέπει να ειναι άλλος  πέρα από τους τρεις βαθμούς. Ο Περαμαϊκός σε όποια κατηγορία και απέναντι σε όποιον αντίπαλο και να παίζει θα πηγαίνει για τη νίκη. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω αν  εμείς είμαστε σοβαροί δεν έχουμε να φοβηθούμε καμιά ομάδα".

Όσο για το αν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών ο κ. Πόλλιας ανέφερε:

"Αμφίβολοι λόγω εργασίας είναι οι Μαυράκης, Καλούδης, Αλευρομάγειρας και Μαγδαλόπουλος, ενώ τραυματίες είναι οι Παπαμιχαήλ, Ψαρούδας και Παππάς. Ωστόσο δεν με απασχολεί ποιος θα παίξει, αφού όλοι όσοι αγωνίζονται δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και έτσι επικαλύπτεται κάθε απουσία. 

Ο κόσμος μας αξίζει να έρθει να δει την προσπάθεια μας αφού εκτός από τα αποτελέσματα παράγουμε και όμορφο ποδόσφαιρο. Μας έχει στηρίξει αρκετά έως τώρα όμως ξέρουμε πως ο Περαμαϊκός διαθέτει μεγάλη βάση φιλάθλων και θέλουμε να έρθουν ακόμη πιο κοντά στα παιδιά που ιδρώνουν για αυτή τη φανέλα".


BOUKIS


 
Top