ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Πολύ σημαντικό διπλό πέτυχε χθες η Κύπρος Κορυδαλλού στον πρώτο επίσημο αγώνα για το 2019. Η ομάδα του Μπάμπη Τοπίκογλου επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 της Αναγέννησης Μοσχάτου, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Μοσχάτου για την 12η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

Σκόρερ για το σύλλογο του Κορυδαλλού χρίστηκαν οι Σαφράς (18') και Κάππος (70', 80').

Αναφορικά με το δυνατό ξεκίνημα της Κύπρου και το βαθμό ετοιμότητας που έδειξαν οι παίκτες, ο τεχνικός της ομάδας, κ. Τοπίκογλου, δήλωσε:

"Ξεκινήσαμε ιδανικά τη νέα χρονιά και θέλω να σταθώ στο πόσο καλά ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι, δουλεύοντας όλο αυτό το διάστημα της διακοπής. Καταλυτικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου με γυμνάστρια αλλά και με έναν έμπειρο προπονητή τερματοφυλάκων, τον Ηλία Κράνη, γεγονός από το οποίο πήραμε αρκετά οφέλη και αυτό φάνηκε και στη χθεσινή αναμέτρηση.

Όσον αφορά καθαρά το παιχνίδι, ήμασταν πολύ καλοί και αυτό το δείχνει και το τελικό σκορ, αλλά θέλω να σταθώ και στο πολύ καλό στήσιμο του αντιπάλου από έναν προπονητή που τον αποκαλώ "αλεπού των γηπέδων", τον ιδιαίτερα έμπειρο κ. Ορφανό". 


BOUKIS


 
Top