ΝΙΚΑΙΑ

Σπουδαίο διπλό πέτυχε χθες η Σπίθα με αντίπαλο τον ΑΟΚ Φαλήρου, επικρατώντας με 2-1 και φτάνοντας έτσι το 3 στα 3 από την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο "Παραλία Καλλιθέας" για την 14η αγωνιστική της Β' Πειραιά, με την ομάδα του Γιάννη Μαυρόπολου να επιβεβαιώνει την πολύ καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται.

Αναφορικά με τη χθεσινή αναμέτρηση ο προπονητής της Σπίθας δήλωσε:

"Πριν πω οτιδήποτε θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του ΑΟΚ Φαλήρου, τους παίκτες του και ιδιαίτερα τον συνάδελφο προπονητή για το ήθος και τις γνώσεις του και εύχομαι στον ίδιο και την ομάδα του τα καλύτερα.

Όσον αφορά τον αγώνα κινήθηκε περισσότερο στη δύναμη και την ατομική απόδοση του κάθε παίκτη και λιγότερο τακτικά. Είχαμε 2 βασικές απουσίες παικτών το οποίο το γνωρίζαμε από την αρχή της εβδομάδας και προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε αναλόγως, ενώ και ο τερματοφύλακας μας αγωνίστηκε με έντονες ενοχλήσεις στον προσαγωγό".

Ο κ. Μαυρόπουλος επίσης ευχαρίστησε παίκτες και τεχνικό τιμ για τη συνεργασία τους:

"Όλα τα παιδιά έδωσαν το 100% για αυτό και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα με μια ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί, καθώς βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ευχαριστώ όλους τους παίκτες μου και τους άμεσους συνεργάτες μου, Δρογκούλα Γιάννη και Μολάκα Μανώλη, για την πολύτιμη καθημερινή βοήθεια τους καθώς και τον αρχηγό της ομάδας μας, Σίμο Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε και τα γενέθλια του.

Τέλος θα ήθελα να ξανά  πω πως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, είμαστε σε δεινή θέση και θα πρέπει κάθε Κυριακή να δίνουμε όλο μας το είναι σε κάθε ματς".


BOUKIS


 
Top