Παρά το γεγονός του ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με την συμπλήρωση πέντε λεπτών αγώνα(σκόρερ ο Μηνόγιαννης), ο Φαληρικός πήρε σημαντική νίκη με 3-2, κόντρα στον, 4ο πλέον στην βαθμολογία, Άρη Αμφιάλης.

Μέσα σε διάστημα 6 λεπτών οι γηπεδούχοι είχαν πάρει τα ηνία της αναμέτρησης χάρη σε δυο τέρματα του Micani στο 21' και το 27' ,για να ολοκληρώσει ο ίδιος το προσωπικό του χατ-τρικ στο 84'. Οι Αμφιαλιώτες μείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Γεωργαλάκη, χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ruka (για τον Φαληρικό) και Γεωργαλάκης (για τον Άρη) αστόχησαν από τα 11 βήματα, με τον πρώτο να στέλνει την μπάλα άουτ και τον δεύτερο να υποχρεώνει τον Λαζαρόπουλο σε σημαντική επέμβαση.

Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα έκλεισε με την αποβολή του Τζεγιαννάκη με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Τραϊφόρο γιατί έφτυσε αντίπαλο.

Ο Φαληρικός βρίσκεται στην 10η θέση με 13 βαθμούς, έναν κάτω από την ζώνη των πλέι αουτ, ενώ το συγκρότημα του Βαγγέλη Κώτου έχει πέσει στην 3η θέση με 19 πόντους.

Για την τελευταία αγωνιστική του 2018 ο Φαληρικός θα φιλοξενηθεί από τους Λέοντες Καμινίων, ενώ ο Άρης θα κοντραριστεί με τους Νέους Ευγένειας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ:Λαζαρόπουλος, Καράκος (85' Γεωργόπουλος), Γιακασίκογλου, Τσίτζηρας, Γαβριηλάκης, Στογιάνοβ (71' Τζεγιαννάκης), Μαύρος(48' Taho), Ruka, Καλαιτζόγλου, Παλούκης (90' Φράγκος), Micani

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ: Φασαράκης(46' Τριανταφύλλου), Αναστασίου, Χατζησεβαστός, Πόλιας (46' Τσιάκουλης), Εγκιάν, Σπύρου, Κανταρας(46' Γεωργαλάκης), Sanka, Μηνόγιαννης, Κουδουνάκος, Βαλσαμίδης(65' Δακουτρός)

BOUKIS


 
Top