Η ελληνική κυβέρνηση τα βρήκε σε όλα με την EuroLeague και το Final 4 του 2020 θα γίνει στην Αθήνα. Απομένουν μόνο οι τελικές λεπτομέρειες για την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Τέλη Σεπτέμβρη ο ίδιος ο Ζόρντι Μπερτομέου είχε τονίσει πως υπάρχουν σκέψεις ώστε το Final Four να επιστρέψει στην Ελλάδα και την Αθήνα. Την 1η Οκτωβρίου ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης είχε τονίσει πως γίνονται συζητήσεις και είναι σε καλό δρόμο για να έχουμε ξανά Final 4 στην Αθήνα.

Τελικά ο Αγιος Βασίλης για τους φίλους του μπάσκετ ήρθε την παραμονή των Χριστουγέννων. Οπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ η ελληνική κυβέρνηση τα βρήκε σε όλα με την EuroLeague και η Αθήνα θα φιλοξενήσει το Final 4 του 2020. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από το υφυπουργείο απομένουν μόνο οι τελικές λεπτομέρειες ώστε να επισημοποιηθεί η επιστροφή του Final 4 στην Ελλάδα!

Τα τυπικά λοιπόν απομένουν ώστε το Final 4 να επιστρέψει μετά το 2007 και πάλι στην Αθήνα. Η σπουδαία διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ στις ημερομηνίες που θα βγάλει το καλεντάρι της EuroLeague. Μάλιστα εάν είχαν ρυθμιστεί οι τελικές λεπτομέρεις θα είχαμε ήδη ανακοινώσεις!


Πηγή: gazzetta.gr


BOUKIS


 
Top