του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Μοσχάτο, μεταξύ του Πολυκράτη και του ''αποδεκατισμένου'' απο τραυματισμούς και τιμωρίες Χατζηκυριακείου, για την 8η αγωνιστική της Γ' Πειραιά.

Οι τυπικά γηπεδούχοι επικρατήσαν με 2-1 των ''λιονταριών'', όπου βάση την εικόνα του αγώνα, η ομάδα του Γ.Παπαιωάννου αδικείται απο το σκορ, χάνοντας πολλές ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα απο την πλευρά των φιλοξενούμενων έλειπαν οι τραυματίες Ζάππας, Κασελάκης, Αλεξίου, Ανδρεάκος, Ζωγραφάκης και Μαθιουδάκης και οι τιμωρημένοι Κούβαρης, Χανιώτης, Μπάλιας και Ρακιτζής.

Στα του αγώνα, το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0, με την ΑΕΧ να έχει ένα δοκάρι με τον Αλιάγα, αλλά και δυο ανεπανάληπτα χαμένα τετ-α-τετ απο Χαβέλα και Στεφανίδη στο 24' και στο 32' αντίστοιχα.

Στα πρώτα λεπτά του 2ου μέρους, ο Πολυκράτης βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Σκαρπέλο.

Ο Αλιάγας στο 73ο λεπτό, έφερε το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1.

Ο ίδιος παίκτης, που μπορεί να χαρακτηριστεί και μοιραίος, ξανασημάδεψε το δοκάρι τρία λεπτά αργότερα, χάνοντας απίστευτη ευκαιρία στο να κάνει η ομάδα του μια απίστευτη ανατροπή.

Σημειωτέον, τα ''λιοντάρια'' έχασαν άλλες δυο σημαντικές ευκαιρίες με τους Κούκουρα και Χαλκιόπουλο.

Τελικά ο νικητής κρίθηκε στο 86ο λεπτό, με τον Λύκα του Πολυκράτη να κερδίζει πέναλτι.

Ο Σκαρπέλος, ανέλαβε την εκτέλεση, κάνοντας το τελικό 2-1.

Ο τεχνικός του Χατζηκυριακείου, Γιάννης Παπαιωάννου, δήλωσε:

''Η κακοδαιμονία μας δεν έχει προηγούμενο σήμερα.

Eίμασταν χωρίς 10 παίκτες απο τιμωρίες και τραυματισμούς, είχαμε 3 δοκάρια και τελικά χάσαμε απο μια φάση όπου και πάλι απο ενα τραυματισμό μείναμε χωρίς τον ενα μας στόπερ και έτσι έγινε το πέναλτι.

O Nίνος τραυματίστηκε στο μάγουλο του, χτυπώντας στα κάγκελα στο αραουτ.

Eίναι χαρακτηριστικό οτι είχαμε μονο 2 παικτες στον πάγκο, ενώ ο Ντεντόπουλος έπαιξε ολο το ματς ενώ ήταν 8 μήνες εκτός''.

BOUKIS


 
Top