του Πάνου Κομματέα
  
Ανακοίνωση με βολές κατά της διαιτησίας τον αγώνα με τους Νέους Δραπετσώνας εξαπέλυσε ο Κωνσταντίνος Κριμιτζάς, με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το ξέσπασμα του αφορά την γενικότερη ανοχή στα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων αλλά και την φάση του τρίτου γκολ των Δραπετσωνιτών, στο οποίο οι Λέοντες διαμαρτύρονται για τριπλό αντιαθλητικό μαρκάρισμα σε ποδοσφαιριστές πριν την σημείωση του, ενώ ένας εκ των ποδοσφαιριστών που δέχθηκε αυτά τα μαρκαρίσματα, ο Σταύρος Μουστάκας, αποχώρησε από το γήπεδο με κάκωση έσω πλάγιων συνδέσμων και πιθανή ρήξη μηνίσκου!

Μέσω του Sportactive.gr θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στους Νέους Δραπετσώνας για την νίκη τους αλλά και προσωπικά στον προπονητή Μανώλη Πράσινο που τον εκτιμά και τον θεωρεί εξαιρετικό.

Επίσης υπερθεμάτισε στο ότι στις προηγούμενες βαριές ήττες της ομάδας του έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές για την πραγματικά καλή δουλειά που έκαναν.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

"Δεν φτάνει που είσαστε ακατάλληλοι να διευθύνετε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, δεν φτάνει που η συμπεριφορά σας απέναντι στους ποδοσφαιριστές είναι ανάρμοστη και ειρωνική με ύφος χιλίων καρδιναλίων, εκμεταλλευεστε και την απόλυτη εξουσία του συνταξας το φύλλο αγώνα και με ιδανική μυθοπλασία γράφετε τραγικά ψέματα προσβάλλοντας οιονδήποτε τολμήσει να υπερασπιστεί τον κόπο των ποδοσφαιριστών του.

Η Ένωση καλεί τα σωματεία να έχουν ευπρεπή στάση και παράσταση κατά την διεξαγωγή μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης (και καλά κάνει), όμως αναρωτιέμαι, η Ένωση ζητάει τα δέοντα από τους διαιτητές αναλογιζομενη ότι η δύναμη της είναι οι ομάδες και ομάδες δεν δύναται να υφίστανται χωρίς διοικήσεις που με χίλια βάσανα προσπαθούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις υποχρεώσεις τους, χωρίς προπονητές που εγκαταλείπουν δουλειές και οικογένειες για να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας τους καθημερινά και κυρίως χωρίς ποδοσφαιριστές, που με κόπο, στέρηση και τον ιδρώτα τους κάνουν κατάθεση ψυχής σε κάθε αγωνιστική;;;

Κάθε εβδομάδα τα ίδια παράπονα, για τα ίδια πρόσωπα που αντιπροσωπεύουν την Πειραϊκή διαιτησία και στο ερώτημα "γιατί τους επιτρέπουν να σφυρίζουν αφού είναι ακατάλληλοι;;;", η απάντηση είναι πάντα η ίδια, "δεν υπάρχουν άλλοι".

Την εποχή που στην Super League σφυρίζουν ξένοι διαιτητές, είναι δύσκολο να κληθούν στον Πειραιά διαιτητικά τρια από άλλες γειτονικά Ενώσεις, από την ΕΠΣΑ, την ΕΠΣΑΝΑ και την ΕΠΣΔΑ, που πλεοναζουν διαιτητών σε σχέση με την ΕΠΣΠ;;;;

Δείξτε έλεος στον κόπο μας κύριοι, δείξτε σεβασμό στην αγάπη μας για το ποδόσφαιρο, στηριξτε την επιμονή και την επιθυμία μας να εξελιξουμε το Πειραϊκό Ποδόσφαιρο, μην επιτρέπετε σε κανέναν να χαλάει τις Κυριακές μας, τις δικές σας και δικές μας Κυριακές.

Υ.Γ
Το Πρωταθλ"η"μα, ορθογραφικά γράφεται με "η" κι όχι με "ι".

Υ.Γ 2
Σε βαριές ήττες μου τις δυο προηγούμενες διαδοχικά αγωνιστικές, έδωσα συγχαρητήρια στις διαιτητικές τριάδες για την άρτια στάση και παράσταση τους στον αγωνιστικό χώρο.

Υ.Γ 3
Σταματήστε να μοιράζετε ποινές ερήμην κι άνευ απολογίας, καλέστε τα εμπλεκόμενα μέρη και δώστε τους το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους προφορικώς ή γραπτώς, επιτρέποντας τους να επικαλεστούν μαρτυρίες."

BOUKIS


 
Top