του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Τρείς μέρες μένουν ακόμα για το μεγάλο ντέρμπι του 7ου ομίλου μεταξύ του πρωτοπόρου Αιγάλεω και του δεύτερου Ηλυσιακού, στο γήπεδο του Ζωγράφου, για την 10η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Το ''Σίτι'' βρίσκεται μπροστά απο τους κιτρινόμαυρους με εφτά βαθμούς διαφορά, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να βρίσκονται σε πιο δύσκολη θέση, αν θέλουν να διεκδικήσουν την απευθείας άνοδο.

Η κόντρα αυτών των δυο ομάδων είναι ιδιαίτερη και ''γεννήθηκε'' το καλοκαίρι του 2008, μετά το τέλος του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Το Αιγάλεω είχε τερματίσει στην 16η θέση της βαθμολογίας με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί σε αντίθεση με την ομάδα των Ιλισίων να τελειώνει στην 10η.

Ο τότε πρόεδρος των κυανόλευκων, Θωμάς Μητρόπουλος, αποχωρεί απο το γεμάτο τότε οικονομικά προβλήματα Αιγάλεω, και αποφασίζει να εισχωρήσει στα διοικητικά του ''Ηλυ''.

Οι οπαδοί των τελευταίων δεν είδαν με καλό μάτι την είσοδο του έμπειρου παράγοντα, και ήταν κοινό μυστικό στην ''πιάτσα'' οτι ήθελε η πρώην πια ομάδα του να απορροφήσει την νυν, με αποτέλεσμα να ξαναγίνει Αιγάλεω.

Χαρακτηριστικό ήταν το παιχνίδι του Κυπέλλου ενάντια στην ΑΕΚ, για την σεζόν 2008-09, όπου η ομάδα είχε κατέβει χωρίς καν σήμα στην φανέλα.

Στο παρόν τώρα, αμφίβολοι για την μεγάλη αναμέτρηση είναι οι Γουνδουλάκης και Φαρινόλα, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Θεόφιλου Καλύβα να τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

''Ημαστε σε καλή κατάσταση.

Θα περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή τους Γουνδουλάκη και Φαρινόλα, παίκτες που είναι βαρόμετρο για την κάθε ομάδα.

Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, που είναι άριστη γνώστρια της κατηγορίας, έχοντας έναν βασικό κορμό εδώ και 2-3 χρόνια.

Βαθμολογικά είναι με την πλάτη στον τοίχο σε σχέση με εμάς.

Αλλά είτε παίζουμε μέσα είτε έξω, στόχος μας είναι πάντα η νίκη''.

BOUKIS


 
Top