Αποτέλεσμα εικόνας για κωστας γουσγουλας

του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Συνεχίζει δυναμικά τις μεταγραφικές της προσθήκες η Θύελλα/Αχιλλέας Κορυδαλλού, ανακοινώνοντας την απόκτηση του πολυσύνθετου ποδοσφαιριστή Κώστα Γουσγουλά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

''Νέα μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα μας καθώς βρισκόμαστε στην ευτυχή θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Γουσγουλά! 

Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία μεταγραφή καθώς ο Γουσγουλάς θεωρείται από τα ποιο μεγάλα ταλέντα με σπουδαίες ικανότητες.

Ο Γουσγουλάς αν και νεαρός έχει γεμάτες σεζόν και έχει αγωνιστεί σε Α.Ο. Πειραιά, στο πρωτάθλημα Αθήνας με την φανέλα της Αγίας Ελεούσας με μεγάλη επιτυχία και φέτος αγωνιζόταν στην Α.Ε. Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα. 

Πρόκειται για εναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικό ταλέντο και με ωριμότητα στο παιχνίδι του.

Ο Γουσγουλάς αγωνίζεται ως ακραίος μπακ αλλά με την ίδια ευκολία μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ καθώς διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και ταχύτητα. 

Η απόκτηση του Γουσγουλά ήταν επιθυμία του προπονητή μας καθώς πιστεύει πολύ στους νέους ποδοσφαιριστές με ταλέντο και φυσικά ήταν κ επιθυμία του ποδοσφαιριστή να έρθει στην ομάδα μας και έτσι πραγματοποιήθηκε η σπουδαία μεταγραφή.

Κώστα καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! 

Σου ευχόμαστε υγεία πάνω απ'όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Μια ομάδα οικογένεια 

Η ομάδα μας κινείται με προσοχή και με ουσία για την ολοκλήρωση και των επόμενων μεταγραφών.

Συνεχίζουμε δυναμικά ενωμένοι''.

BOUKIS


 
Top