του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Στην ανωτερότητα του ΑΟ Πειραιά παραδόθηκε το Χατζηκυριάκειο, για το Πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας με σκορ 2-0 στο γήπεδο της Νίκαιας.

Η ομάδα του Γ.Παπαιωάννου εδώ και πολλές αγωνιστικές, παίζει εντελώς αποδεκατισμένη και χτυπημένη απο απουσίες για διάφορους λόγους, δίνοντας τα όλα για το θετικό αποτέλεσμα αλλά στάθηκαν άτυχοι.

Οι γηπεδούχοι προηγηθήκανε με τον Παπαθεοφίλου, που εκμετταλεύτηκε μια καραμπόλα που προηγήθηκε μέσα στην μικρή περιοχή, ενώ το δεύτερο γκολ το πέτυχε ο Γονατάς, όταν γλύστρησε η μπάλα απο τα χέρια του Τσιάμη.

Τα λιοντάρια είχαν δοκάρι με τον Γιώργο Γεωργίου, και μια χαμένη ευκαιρία μέσα απο τη μικρη περιοχη με τον Αντωνη Γεωργιου.

Ακολουθούν δηλώσεις του προπονητή των φιλοξενούμενων, Γιάννη Παπαιωάννου:

''Ήταν η πρώτη φορά που έχασα ματς κι έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους και τον τρόπο που στάθηκαν απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο ΑΟ Πειραιάς.

Πάρα πολλά προβλήματα είχαμε και πάλι.

Μόλις 13 παίκτες εκ των οποίων 2 έπαιζαν με σπασμένα δάκτυλα στο χέρι Ζάππας και Κασσελάκης ενω επιστρατεύτηκε και ο Γιώργος Γεωργίου που υπηρετεί θητεία και μόλις ήρθε απο την Κύπρο, ενώ και ο Κουνάς έπαιξε με τράβηγμα.

Κάναμε οτι μπορούσαμε αλλά και πάλι δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας δυστυχώς''.


BOUKIS


 
Top